Αρχική InfoMommy Νέα Μητρικό σώμα: Ετσι είναι πραγματικά το κορμί μιας γυναίκας που έχει γεννήσει [εικόνες]

Μητρικό σώμα: Ετσι είναι πραγματικά το κορμί μιας γυναίκας που έχει γεννήσει [εικόνες]

ssma708Το σώμα μας αλλάζει καθημερινά με ραγδαίους ρυθμούς. Ειδικά στις γυναίκες, η εγκυμοσύνη, η γέννα και ο θηλασμός αφήνουν σχεδόν ανεξίτηλα σημάδια, με αποτέλεσμα να ντρέπονται να βγουν στην παραλία. Ομως ένα νέο φωτογραφικό πρότζεκτ, απενοχοποιεί το μητρικό σώμα, δείχνοντας μία άλλη όψη της ομορφιάς.

Το 4th trimester bodies project είναι ένα εκπληκτικό φωτογραφικό ντοκιμαντέρ που αγκαλιάζει την ομορφιά που συνδέεται με τις αλλαγές που επέρχονται στο σώμα μας με τη μητρότητα, τον τοκετό και το θηλασμό.

Οι εμπνευστές του προτζεκτ, Ασλει Γουέλς Τζάκσον και Λάουρα Γουέτζι Γουίλσον, επιδιώκουν να ανατρέψουν την αντίληψη ότι οι μητέρες πρέπει να «διορθώσουν» το σώμα τους μετά την εγκυμοσύνη, ταυτόχρονα με τις νέες πιέσεις που έχουν προκύψει από το μεγάλωμα του παιδιού.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.