Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Θεάματα Μοιάζουν τόσο αληθινές, είναι όμορφες με ένα πραγματικό τρόπο -Μοναδικές κούκλες, από τη Sonia Singh!

Μοιάζουν τόσο αληθινές, είναι όμορφες με ένα πραγματικό τρόπο -Μοναδικές κούκλες, από τη Sonia Singh!

tumblr_np5h1dfzMs1u8oyeuo1_1280

Κουρεύονται, μακιγιάρονται διαφορετικά και αλλάζουν προσωπικότητα! Οι κούκλες της Sonia Singh, δεν μοιάζουν με άλλες!

Δίνει στις κούκλες ένα μοναδικό χαρακτήρα, τι καθαρίζει, τις ξεβάφει και επιμελείται πλήρως την εξωτερική τους εμφάνιση.

tumblr_npdbt1vRCH1u8oyeuo2_540

Τι άλλο κάνει η Sonia;

Υπογράφει κάθε κούκλα με ένα μοναδικό αριθμό. Κάθε κούκλα έρχεται επίσης, με ένα υπογεγραμμένο πιστοποιητικό γνησιότητας, και τα ατομικά της στοιχεία, φωτογραφίες «πριν και μετά» και ένα υπογεγραμμένο έντυπο γνησιότητας από την ίδια.

Η μητέρα της Silvia σχεδιάζει και κατασκευάζει τα ρούχα για τις κούκλες, ντύνοντάς τες με απλά καθημερινά ρούχα!

tumblr_npdbt1vRCH1u8oyeuo1_540

Η ίδια λέει «Μεγάλωσα με τις τέσσερις αδελφές μου στην Τασμανία, παίζοντας  σε εξωτερικούς χώρους και τα περισσότερα από τα παιχνίδια μας ήταν από δεύτερο χέρι».

tumblr_npdbt1vRCH1u8oyeuo3_540

Καθώς μεγάλωνε η κόρη της, άρχισαν να κάνουν συλλογή από παλιές κούκλες που έβρισκαν σε καταστήματα μεταχειρισμένων ειδών. «Μέρος της ικανοποίησης για μένα είναι να παίρνω κάτι που έχει απορρίψει κάποιος άλλος και να το μετατρέψω σε κάτι χρήσιμο και πάλι».

tumblr_npg4g6sO0J1u8oyeuo1_1280

«Έχω έρθει σε επαφή με πολλές μητέρες από όλο τον κόσμο που θέλουν να βρουν κούκλες που να είναι και να μοιάζουν αληθινές».

Πραγματικά, είναι μοναδικές!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Δείτε εδώ, τη συνέντευξή της!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.