Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Μοντέλα με αναπηρία κατακτούν την πασαρέλα για φιλανθρωπικό σκοπό!

Μοντέλα με αναπηρία κατακτούν την πασαρέλα για φιλανθρωπικό σκοπό!

463547620Το fashion show με τίτλο "FTL Moda Loving You" για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015, που δημιουργήθηκε από τον σχεδιαστή Antonio Urzi, γέμισε από μοντέλα που διέσχισαν τον φαντασμαγορικό διάδρομο της πασαρέλας με τα αναπηρικά καροτσάκια τους, με στόχο την προώθηση της διαφορετικότητας.

Αυτή η αξιέπαινη κίνηση πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό σε συνεργασία με το Fondazione Vertical, ένα ιταλικό ίδρυμα το οποίο στηρίζει τις έρευνες για τις κακώσεις του νωτιαίου μυελού. "Οι μεγάλοι οίκοι θα πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται διαφορετικά και να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια. Υπάρχει πολύς κόσμος με αναπηρία που θέλει να δείχνει όσο ωραίοι μπορούμε να δείχνουμε και εμείς. Άν σε κάποιον λείπει το ένα χέρι ή πόδι, δεν έχει και μεγάλη διαφορά σε καλλιτεχνικό επίπεδο, ακόμα και έτσι φτιάχνεται ένα γλυπτό", σημειώνει ο Antonio Urzi.

Από την πλευρά της, η παραγωγός Ilaria Niccolini από το πρακτορείο μοντέλων "Models of Diversity" αναφέρει: "Είναι πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα μου στο χώρο της μόδας, να βλέπω αυτά τα πανέμορφα μοντέλα να περπατούν στις πιο μεγάλες πασαρέλες του κόσμου, έτοιμα να δείξουν ότι η αναπηρία είναι συχνά μια ψυχική κατάσταση, όταν βρίσκεσαι δίπλα σε μερικά από τα καλύτερα μοντέλα του χώρου".

q9v_54e426254403c

montela-kinhtika-problhmata2

FTL+Moda+Runway+Mercedes+Benz+Fashion+Week+sjqEmpsELR2x

mod3

montela-kinhtika-problhmata.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.