Αρχική Deco Μοντέρνα τέχνη στο σαλόνι και πιτσιρικάδες στα καβαλέτα!

Μοντέρνα τέχνη στο σαλόνι και πιτσιρικάδες στα καβαλέτα!

1

Αν σας αρέσει αυτό το έργο, μπορείτε να το αποκτήσετε! Ή μάλλον να το φτιάξετε!

Ο Joel Henriques σχεδιάζει όπως τα παιδιά μας. Τα έργα του είναι φρέσκα και ανάλαφρα και οι κατασκευές του έχουν μια παιδικότητα που σε μαγεύει!

2.

Λατρεύει το τσίρκο και τον κόσμο του!

Αυτές οι φιγούρες, μπορούν να εκτυπωθούν και να αντιγραφούν σε ένα μουσαμά, με το οποίον θα διακοσμήσετε το χώρο πάνω από το τζάκι ή το παιδικό δωμάτιο. Χρησιμοποιήστε απλούς μαρκαδόρους για να βάλετε τα χρώματα.

4

Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με αυτές τις κουκουβάγιες!

Είναι ένας καλλιτέχνης που έχει επαφή με το παιδί μέσα του, αλλά και μεγάλη επαφή με τα παιδιά γενικότερα. Έχει φτιάξει ένα χώρο για να μοιράζεται την τέχνη με τα παιδιά και οργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα για τους μικρούς φίλους του.

3.

Υποστηρίζει πως όλοι μπορούμε να κάνουμε Τέχνη και μας προσκαλεί:

«Αν έχετε εικόνες και βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε, είστε ελεύθεροι να τις ανεβάσετε στο Made by Joel, τη σελίδα μου στο Facebook» λέει ο ίδιος (https://www.facebook.com/madebyjoel )

5

Ο καλλιτέχνης και σχεδιαστής, ο Joel Henriques,  έχει αφιερωθεί σε όμορφες καλλιτεχνικές  κατασκευές, προσιτές και ουσιαστικές για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

6

Ενθουσιώδης, ο Joel ενθαρρύνει όλους, ανεξάρτητα από οικονομικά μέσα, το επίπεδο δεξιοτήτων ή την ηλικία  να συμμετάσχουν στη συλλογική, δημιουργική διαδικασία.

Μην χάσετε αύριο: Μια υπέροχη travel-φάτνη για εκτύπωση, για να στολίσετε το χώρο σας όπου κι αν βρίσκεστε, από τον Joel Henriques!

Γνωρίστε τον ίδιο και τον τρόπο που εργάζεται, και θαυμάστε τη δουλειά του μέσα από ένα σύντομο βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.