Αρχική InfoMommy Σχέσεις Mood of the Day: Γράφω το δικό μου μυθιστόρημα…

Mood of the Day: Γράφω το δικό μου μυθιστόρημα…

Όπως ο συγγραφέας στήνει την πλοκή του έργου του…

… ο καθένας μας στήνει το σενάριο της ζωής του. Διαλέγουμε το ρόλο που θέλουμε να κρατήσουμε εμείς, απορρίπτουμε τους άλλους και αναζητούμε τους συμπρωταγωνιστές, πρόσωπα εξίσου σημαντικά, για να πλαισιώσουν και να παρατηρήσουν τη ζωή μας.

Ρόλοι που μας ανατέθηκαν, καθήκοντα που μας επιφορτίσανε κι αποδεχτήκαμε και ο καθένας φτιάχνει το δικό του μυθιστόρημα με τους πόρους που διαθέτει… και έτσι πορεύεται. Με τον καλύτερο τρόπο που μπορεί. Επιλέγοντας.

Και έχει το δικαίωμα να γίνεται απόλυτα αποδεκτός, χωρίς δεύτερες σκέψεις, αφού η ζωή είναι κάτι αυστηρά μοναδικό και προσωπικό για τον καθένα!

Καλημέρα να φτιάξουμε και σήμερα!

Αρθρογράφος Μαίρη Στραβοράβδη- Life Coach/Σύμβουλος Προσωπικής ανάπτυξης- περισσότερα εδώ! 


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.