Αρχική InfoMommy Σχέσεις Mood of the Day: Καλοδέξου την Αλλαγή, μαζί με τον Οκτώβρη!

Mood of the Day: Καλοδέξου την Αλλαγή, μαζί με τον Οκτώβρη!

Μην πανικοβάλλεσαι, η αλλαγή δεν είναι τόσο δύσκολη όσο την φαντάζεσαι ή όσο ακούγεται.

Αν το μονοπάτι που είχες πάρει μέχρι τώρα δεν σου χάρισε αυθεντικά συναισθήματα… ώρα να το παρατηρήσεις! Αυτό που νόμιζες ότι θα σε ικανοποιούσε, το μέχρι τώρα ιδανικό σου, η ιδανική δουλειά, η ιδανική σχέση, το ιδανικό σπίτι ή οτιδήποτε άλλο, δεν κατάφερε να σου δώσει αυτό που ήθελες.

Εμπιστεύσου την εμπειρία που βίωσες, βγάλε το συμπέρασμά σου και κάνε τη δική σου στροφή στην Αληθινή Ζωή σου! Η Ζωή είναι μια ανοδική καμπύλη... Όταν οι επιλογές γίνονται ύστερα από τη γνώση της εμπειρίας, η δυνατότητα στο τυχαίο είναι μηδαμινή. Έτσι, ακολουθείς την αλλαγή ύστερα από δική σου παρέμβαση και πρωτοβουλία. Ορίζεις το ρυθμό, την ένταση, τη στιγμή!

Καλημέρα και Καλό Οκτώβρη!

Αρθρογράφος Μαίρη Στραβοράβδη- Life Coach/Σύμβουλος Προσωπικής ανάπτυξης- περισσότερα εδώ !


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.