Αρχική InfoMommy Σχέσεις Mood of the Day: Πετάω τις αυτό-αμφιβολίες!  

Mood of the Day: Πετάω τις αυτό-αμφιβολίες!  

Σήμερα επιλέγω να μην αμφιβάλλω για τον εαυτό μου!

«Κάθε χρόνο παίρνω την απόφαση να πιστέψω πως υπάρχουν δυνατότητες. Κάθε χρόνο παίρνω την απόφαση να είμαι κάτι λιγότερο από τον εαυτό που γνωρίζω, και να αφήσω λίγο περισσότερο χώρο για αυτό που θα μπορούσα να είμαι.»

Wendy Wasserstein

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η οποία διήρκεσε σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, η Wasserstein έγραψε έντεκα έργα, κερδίζοντας ένα βραβείο Tony, το βραβείο Pulitzer, το Circle Award, ένα Drama Desk Award, και ένα Circle Award.

Επιπλέον, έγραψε το σενάριο για την ταινία του 1998 «Το αντικείμενο της αγάπης μου» , στην οποία πρωταγωνίστησε η Jennifer Aniston και ο Paul Rudd .

Η Wasserstein περιγράφεται ως συγγραφέας των κρίσεων ταυτότητας των γυναικών. Οι ηρωίδες της – έξυπνες και επιτυχημένες, αλλά και γεμάτες με αυτό-αμφιβολίες – αναζητούν την αιώνια αγάπη και αμφιταλαντεύονται.

Όχι άλλες αμφιβολίες, Καλημέρα να φτιάξουμε!

Αρθρογράφος Μαίρη Στραβοράβδη- Life Coach/Σύμβουλος Προσωπικής ανάπτυξης- περισσότερα εδώ www.alltimecoaching.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.