Αρχική InfoBaby Τοκετός Μωράκι γεννήθηκε μέσα στον αμνιακό του σάκο! Δείτε τις συναρπαστικές φωτογραφίες!

Μωράκι γεννήθηκε μέσα στον αμνιακό του σάκο! Δείτε τις συναρπαστικές φωτογραφίες!

img_2614Στις 41 εβδομάδες και 5 ημέρες της εγκυμοσύνης της, η Lisa από τα βουνά της Santa Cruz στην Καλιφόρνια δεν αποζητούσε τίποτα περισσότερο από το να ξεκινήσει η διαδικασία του τοκετού και να πραγματοποιήσει την επιθυμία της να γεννήσει μέσα στο νερό όπως ακριβώς είχε σχεδιάσει.

Οκτώ ώρες και μόλις 30 λεπτά ώθησης αργότερα, η μικρή Juniper ήρθε στον κόσμο μέσα στον αμνιακό σάκο της! Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες από τη γέννηση που πραγματικά κόβουν την ανάσα!

img_2768

img_2807

img_2891

Η Lisa που είχε στο πλευρό της καθ όλη τη διάρκεια της γέννας τον 42χρονο σύζυγό της Stephen και την 2χρονη κορούλα της Finley, δήλωσε αναφορικά με την εμπειρία του τοκετού στο νερό: "Το ζεστό νερό ήταν πολύ χαλαρωτικό και η άνωση βοηθούσε να μην αισθάνομαι πίεση. Τη στιγμή που έσπρωξα για να βγει το κεφαλάκι της, άκουσα τη μαία να λέει ότι το μωρό βρισκόταν ακόμα μέσα στον αμνιακό σάκο. Άπλωσα το χέρι μου και αισθάνθηκα το κεφαλάκι της. Ήταν λείο και απαλό. Έπειτα, η μαία έσκισε το σάκο με μεγάλη ευκολία και μου έδωσε να κρατήσω στην αγκαλιά μου τη Juniper".

Η ευτυχισμένη μαμά χαρακτήρισε την εμπειρία εκπληκτική, ενώ αισθάνεται ευγνωμοσύνη για το γεγονός ότι κατάφερε να "αιχμαλωτίσει" τις πολύτιμες αυτές στιγμές του τοκετού σε μια σειρά από φωτογραφίες που φυλάει σαν ανεκτίμητο θησαυρό!

img_2843

img_2908

img_2943


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.