Αρχική Νέα Μωρό στη Σουηδία γεννήθηκε λίγο πριν από τροχαίο ατύχημα

Μωρό στη Σουηδία γεννήθηκε λίγο πριν από τροχαίο ατύχημα

swedish baby

Αυτό κι αν είναι θαύμα! Ένα νεογέννητο μωράκι στη Σουηδία διεσώθη, όπως και η οικογένειά του, παρά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα, που συνέβη στα πρώτα δευτερόλεπτα της ζωής του. Το συμβάν έχει ως εξής: Η μητέρα του, Μεζμπάν Ραχίμα, ειδοποίησε τον σύζυγο της, Μόκλες Ραχίμα, πως «έσπασαν τα νερά» και πως έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Μπήκαν στο αυτοκίνητο ενός φίλου της οικογένειας και η μητέρα κάθησε στο πίσω κάθισμα, όταν αναγκάστηκε να γεννήσει στο δρόμο προς το μαιευτήριο, γεγονός που απέσπασε την προσοχή του οδηγού πατέρα, καθώς γύρναγε διαρκώς το κεφάλι του προ τα πίσω για να δει αν όλα πηγαίνουν καλά. Αποτέλεσμα, το όχημα, στο οποίο επέβαιναν και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, ένα κοριτσάκι ενάμιση έτους κι ένα αγόρι οκτώ ετών, να πέσει σε βαθύ χαντάκι και να αναποδογυρίσει τέσσερις φορές.

«Μου φώναζε από το πίσω κάθισμα «βγαίνει, βγαίνει» και γυρνώντας το κεφάλι μου, ενόσω οδηγούσα, είδα το μωρό να πέφτει με το κεφάλι στο πάτωμα του αυτοκινήτου. Τότε ήταν που έχασα τον έλεγχο του οχήματος και πέσαμε στο χαντάκι», διηγήθηκε ο Μόκλες στην σουηδική τηλεόραση. Ο ίδιος κατόρθωσε να βγει από το αυτοκίνητο ελαφρά τραυματισμένος για να διαπιστώσει ότι όλη η οικογένεια ειναι καλά στην υγεία της, ενώ το νεογέννητο, που προς στιγμή είχε χαθεί, βρέθηκε προστατευμένο κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού.

Διερχόμενος μοτοσικλετιστής ειδοποίησε ασθενοφόρο, το οποίο τους μετέφερε στο μαιευτήριο, όπου το μωρό νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.