“Μου έπεσαν μαλλιά, παλεύω για τα δόντια μου”: Η Ολυμπία Χοψονίδου για τα προβλήματα υγείας έπειτα από 6 γέννες

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz που έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με 6 παιδιά.

Το πρώην μοντέλο που έχει αναδειχθεί σταρ Ελλάς 2006 είναι μια μαμά πλήρους απασχόλησης και εντελώς ακομπλεξάριστη καθώς καθημερινά μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram μοιράζεται στιγμές με τα παιδιά της χωρίς να είναι βαμμένη και ντυμένη με εντυπωσιακά ρούχα. Με άλλα λόγια είναι μια πολύτεκνη μαμά που κάνει όλα όσα κάνουμε όλες μας.

Τα προβλήματα υγείας που της άφησαν οι 6 γέννες

Χθες προέβη σε μια αποκάλυψη που πρώτη φορά κάνει αναφορικά με τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στην υγεία της μετά από 6 εγκυμοσύνες. Η πολύτεκνη μαμά άνοιξε την καρδιά της και  μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι της έχουν πέσει μαλλιά, παλεύει με τα δόντια της, καθημερινά προσπαθεί με τα κιλά της ενώ από τη δεύτερη εγκυμοσύνη μέχρι σήμερα ταλαιπωρείται από έναν έντονο βήχα. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι ο βήχας είναι τόσο συχνός που δεν μπορεί να μιλήσει ή να γελάσει χωρίς να βήξει.

Η ανάρτηση της Ολυμπίας

«Κοίτα εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου… Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος.

Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτιζόνες αλλά τίποτα.

Σήμερα επισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά. Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονιά», έγραψε η Ολυμπία Χοψονίδου.

Δείτε την ανάρτησή της

 «Έχω χάσει δύο φορές μωρό»

Παράλληλα αποκάλυψε κατόπιν σχετικής ερώτησης πως έχασε δύο φορές μωρό.