Μουτσινάς: «Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα να μας κάνει ένα παιδί και να φύγει» – H επιθυμία για υιοθεσία (video)

Ο Νίκος Μουτσινάς, καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα», μεταξύ άλλων άνοιξε την καρδιά του και αναφέρθηκε στην βαθιά του επιθυμία να γίνει μπαμπάς και και στις προσπάθειες που κάνει τα τελευταία χρόνια να αποκτήσει ένα παιδί, μέσω υιοθεσίας.

«Δεν είναι εύκολο. Μπορεί πιο εύκολα ένας άλλος άνθρωπος. Εμένα με ξεπερνά το γεγονός, ότι στο τέλος της ημέρας προτιμάται να μένουν τα παιδιά αυτά σε κάποιο ίδρυμα, από το να είναι σε ένα σπίτι.

Καταλαβαίνω ότι δεν μπορούν να δίνουν αβέρτα παιδιά. Φυσικά το καταλαβαίνω απόλυτα.

Γιατί δεν παίρνουν ανθρώπους κοινωνικούς λειτουργούς, να ανθίσει και αυτή η ειδικότητα;

Και να έχει για 5 χρόνια, 2 φορές την εβδομάδα, έναν κοινωνικό λειτουργό να ελέγχει. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει η σκέψη για μία πρόνοια και είναι λίγο στενάχωρο.

Προσπαθώ, είμαι σε ενέργειες, θα δούμε τι θα γίνει, μπορεί να μην είναι και τυχερό. Δεν με θυμώνει, μπορεί να είμαι σε επόμενο γύρω», εξομολογήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς.

Όταν ρωτήθηκε για την άποψη που είχε η μητέρα του για την υιοθεσία, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε: «Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα, να μας κάνει ένα παιδί και να φύγει πια από τη μέση, από τη ζωή μας».

“Το κομμάτι “είναι γκέι, δεν είναι γκέι” δεν αφορά κανέναν”

Ερωτηθείς για το εξώφυλλο που έκανε στο Antivirus και το λόγο που μίλησε για την προσωπική του ζωή, απάντησε «Δεν ένιωσα την ανάγκη να πω πράγματα για μένα. Το έκανα γιατί νιώθω πολύ καλύτερα. Είμαι σε μια φάση, σε σχέση με τον κόσμο, που τα έχουμε βρει, αυτή είναι η δική μου αίσθηση. Το κομμάτι “είναι γκέι, δεν είναι γκέι” δεν αφορά κανέναν. Είμαι σε μια φάση που δεν με ενδιαφέρει καθόλου», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, είπε επίσης: «Δεν είμαι σε φάση να μιλήσω, αλλά μιλώντας αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα κάποιος – κάποια να ακούσει κάτι και να πάρει μια δύναμη. Να ακούσει έναν τρόπο σκέψης».

Μίλησα για τη σεξουαλική μου ταυτότητα για να δώσω δύναμη σε κάποια παιδιά

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Η νέα ζωή της μικρής Λυδίας και η αλλαγή που θα εξοργίσει τον Αναγνωστόπούλο (video)

«Προσευχηθείτε για τις δυο χαροκαμένες μητέρες των πιλότων – Είναι η ανταπόδοσή μας στην θυσία των παιδιών τους»

Μαχαίρωσαν 17χρονο μαθητή έξω από το 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου