Αρχική Ρωτήστε το δικηγόρο "Μου έκαναν ασφαλιστικά μέτρα και ζητάνε το κλειδί για να περνάνε μέσα από την αυλή μου..."

"Μου έκαναν ασφαλιστικά μέτρα και ζητάνε το κλειδί για να περνάνε μέσα από την αυλή μου..."

Καλησπέρα. Μου έκαναν προσωρινή διαταγή και ασφαλιστικά μέτρα, διεκδικώντας δικαίωμα δουλείας για να περνάνε μέσα από την αυλή μου στο χωριό. Στην προσωρινή διαταγή ζητάνε το κλειδί της αυλόπορτας για να περνάνε. Αν δώσω το κλειδί μέχρι να εξεταστούν τα ασφαλιστικά μέτρα, μπορούν να ακυρώσουν την προσωρινή διαταγή που είναι σε μία εβδομάδα; Και αυτό θα είναι εις βάρος μου όταν εξεταστούν τα ασφαλιστικά;

Απάντηση του δικηγόρου Ιωάννη Π. Αλαβάνου

Εφόσον έχει εκδοθεί προσωρινή διαταγή από τον πρόεδρο του Δικαστηρίου, εσείς θα πρέπει να συμμορφωθείτε και να παραδώσετε το κλειδί. Η απόφαση επί της αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων δεν έχει καμία σχέση με την εκτέλεση από εσάς της προσωρινής διαταγής, αλλά ούτε και με αυτή την προσωρινή διαταγή, αφού το Δικαστήριο των Ασφαλιστικών Μέτρων μπορεί να αποφασίσει και διαφορετικά.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Π. Αλαβάνος

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΝΝΗ Π. ΑΛΑΒΑΝΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
Κάνιγγος 27, 106 82 Αθήνα
+30210 3816555, +306932618706,
fax: +30210 3816555
Email: jalavano@otenet.gr
Url: http://www.alavanos.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.