Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Μουσικές βραδιές στις γειτονιές της πόλης με «τραγούδια που αγαπάμε και τραγουδάμε» (από 8/7)

Μουσικές βραδιές στις γειτονιές της πόλης με «τραγούδια που αγαπάμε και τραγουδάμε» (από 8/7)

IMG_4338dkΟ Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων  θέλοντας να δώσει μία μουσική νότα στα βράδια των Αθηναίων, παρουσιάζει το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων, στις γειτονιές της Αθήνας, με το Μανώλη Σκουλά και τη Δώρα Λουΐζου να ερμηνεύουν λαϊκά και έντεχνα Τραγούδια που αγαπάμε και τραγουδάμε, σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών.

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 8 Ιουλίου στην Πλατεία Αγίας Αικατερίνης στα Κάτω Πετράλωνα, την Τετάρτη 9 Ιουλίου στην Πλατεία Μεσολογγίου στο Παγκράτι και την Πέμπτη 10 Ιουλίου στην Πλατεία Αγίου Θωμά Αμπελοκήπων.

Μουσική διεύθυνση: Τάσος Χαλκιάς

Ώρα έναρξης: 8.30μ.μ.

Είσοδος Ελεύθερη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.