Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Μουσική εκδήλωση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης (23/3)

Μουσική εκδήλωση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης (23/3)

11Μουσική εκδήλωση από το μουσικό σύνολο «ΟΡΦΕΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑ», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 και ώρα 20:30, στο φουαγιέ του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης.

Το μουσικό σύνολο «ΟΡΦΕΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑ» θα μας ταξιδέψει στον κόσμο της Αρχαίας ελληνικής Μουσικής.

Το σύνολο έχει ως στόχο τη γνωστοποίηση στο ευρύ κοινό, των σωζόμενων μουσικών αποσπασμάτων της αρχαίας ελληνικής μουσικής, παρουσιάζοντάς τα με πιστά αντίγραφα των αρχαίων μουσικών οργάνων. Αποτελείται από ειδικά εκπαιδευμένους μουσικούς, στο μοναδικό αυτό είδος μουσικής ερμηνείας και έκφρασης, καθώς και στις τεχνικές των σπάνιων αυτών οργάνων. Τα μουσικά αποσπάσματα ερμηνεύονται από τους τραγουδιστές του συνόλου, στην πρωτότυπή τους μορφή γλώσσας, την αρχαία ελληνική. Παράλληλα το μουσικό σύνολο, πλαισιώνει μουσικά απαγγελίες αρχαίων κειμένων, στη νεοελληνική από τους συνεργάτες ηθοποιούς του.

Την εκδήλωση διοργανώνει o «Σύνδεσμος Αποφοίτων Ωδείων Θεσσαλονίκης».

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης
Μ. Ανδρόνικου 6,
54013, Θεσσαλονίκη
2310. 830.538


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.