Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Μουσικό Εργαστήρι στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου

Μουσικό Εργαστήρι στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου

ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ-ΚΕΝΤΡΟΜουσικό Εργαστήρι με τους Μουσικούς Σχοινοβάτες για παιδιά προσχολικής ηλικίας(4-6 ετών), θα πραγματοποιείται από την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014 και κάθε Τετάρτη 6.00μ.μ-7.00μ.μ. στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου.

Με μουσικές δραστηριότητες και παιχνίδια, τα παιδιά θα βιώσουν τη μουσική, θα ανακαλύψουν δημιουργικούς τρόπους έκφρασης και επικοινωνίας με όχημα τους ήχους.

Οι Μουσικοί Σχοινοβάτες, είναι μουσικό σχήμα που αποτελείται από φοιτήτριες και φοιτητές του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΤΕΠΑΕ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), με την επιστημονική καθοδήγηση της Επίκουρης Καθηγήτριας Μουσικής Παιδαγωγικής κ. Κωνσταντίνας Δογάνη.

Στο μουσικό εργαστήρι μπορούν να συμμετέχουν 20 παιδιά προσχολικής ηλικίας (4-6 ετών).
Η συμμετοχή είναι δωρεάν με προεγγραφή στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Β.Π.Κ. Οι εγγραφές γίνονται με φυσική παρουσία ή τηλεφωνικά και τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Παιδική βιβλιοθήκη του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου
Γ. Βαφόπουλου 3, Τ.Κ. 546.46, Θεσσαλονίκη
2310.424.132-3 (κ. Β. Πεταλά)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.