Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Μουσικό ταξίδι από την Μικτή Παιδική Χορωδία του «Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης» (3/5)

Μουσικό ταξίδι από την Μικτή Παιδική Χορωδία του «Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης» (3/5)

090Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι σε όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι από την Μικτή Παιδική Χορωδία του «Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης», το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 και ώρα 20:00, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Η παγκόσμια μουσική φιλολογία οφείλει πολλά στην παραδοσιακή μουσική των λαών της γης. Οι μοναδικές μητρικές γλώσσες είναι οι βάσεις, τα γερά θεμέλια πάνω στα οποία οι συνθέτες δημιούργησαν αριστουργήματα που, όλα, έχουν ένα κοινό σημείο, την έκφραση της ανθρώπινης μουσικότητας μέσα από το παραδοσιακό τραγούδι της κάθε μέρας.

Η Μικτή Παιδική Χορωδία του «Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης» θα μας ταξιδέψει μουσικά από την Ελλάδα, στα Βαλκάνια, την Κεντρική Ευρώπη, τις Βαλτικές χώρες, τη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Αφρική και πάλι πίσω στην Ελλάδα.

Παιδική Χορωδία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση Χορωδίας: Σωτήρης Αλεβίζος

Εισιτήρια:
Τιμές εισιτηρίων: 10€, 5€ (μαθητικά-φοιτητικά-κάτοχοι κάρτας ανεργίας).

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
25ης Μαρτίου & Παραλία,
2310.895.800


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.