Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Μουσικοκινητική αγωγή για παιδιά από 18 μηνών στο Ωδείο "Μουσική Δημιουργία"

Μουσικοκινητική αγωγή για παιδιά από 18 μηνών στο Ωδείο "Μουσική Δημιουργία"

Το Ωδείο Μουσική Δημιουργία μετά από 20 χρόνια διδασκαλίας στο χώρο της μουσικής και έχοντας μεγάλη εμπειρία στα μικρά παιδιά ξεκινά και φέτος το τμήμα μουσικοκινητικής αγωγής για παιδιά από 18 μηνών.

Στο μάθημα εμπεριέχονται τα πιο σημαντικά αναγνωρισμένα συστήματα μουσικής εκπαίδευσης για παιδιά (Orff κ.α) δομημένα έτσι, ώστε να μυήσουν το παιδί στον κόσμο της μουσικής, όχι μέσα από μία παραδοσιακή μαθησιακή διαδικασία αλλά βιωματικά, μέσα από την καλλιέργεια της κινητικότητας, από την ανάπτυξη της εκφραστικότητας του σώματος και από τον αυτοσχεδιασμό όπου συμμετέχει ο λόγος, η κίνηση και η μουσική.

Με κρουστά μουσικά όργανα, ξυλόφωνα, μεταλλόφωνα, τυμπάνια κ.α διδάσκονται με χρώματα τους πρώτους ρυθμούς και μελωδίες, τραγουδούν και χορεύουν. Στόχος της διδασκαλίας του μαθήματος δεν είναι μόνο να μάθει το παιδί να χειρίζεται απλά μουσικά όργανα για να παίζει μουσική, αλλά να ευαισθητοποιήσει τις αισθήσεις του, καλλιεργώντας τη συνεργασία και την αυτενέργεια, αναπτύσσοντας τη φαντασία και την πρωτοτυπία της σκέψης του.

Μηνιαία δίδακτρα: 35 ευρώ

Ωδείο «Μουσική Δημιουργία»
Ηλιουπόλεως 58 & Αιθαλίδου 16 (Κτίριο Α)
Αιθαλίδου 11 (Κτίριο Β)
Νέος Κόσμος (στάση μετρό Αγ. Ιωάννης)
Τηλ: 210 9022111 & 210 7519131


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.