Αρχική Παιδικά Εργαστήρια "Μπαμπά, ελευθερία τι σημαίνει;": Ανακαλύπτουμε το Πολυτεχνείο μέσα από τα μάτια των παιδιών στην Πετρούπολη (16/11)

"Μπαμπά, ελευθερία τι σημαίνει;": Ανακαλύπτουμε το Πολυτεχνείο μέσα από τα μάτια των παιδιών στην Πετρούπολη (16/11)

flyer-2Οι γονείς μας το έζησαν. Κάποιοι το δημιούργησαν.Εμείς το “γιορτάζουμε”.Τα παιδιά μας θα χρειαστεί να ξαναγράψουν τα συνθήματα σε κάποιον τοίχο…Εν τέλει, αυτό είναι και η μόνη ελπίδα Ας μην αφήσουμε να ξεχαστεί τι σημαίνει Πολυτεχνείο!

Η Πρωτοβουλία Πολιτών για ένα Παιδικό Στέκι στην Πετρούπολη προσκαλεί γονείς και παιδιά να μιλήσουν για το Πολυτεχνείο και τα νοήματά του στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Νοεμβρίου  στην Πετρούπολη (Πλ.Ηρώ) στις 11 το πρωί.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.