Αρχική Διαγωνισμοί Μπαμπάδες, στείλτε μια φωτογραφία και κερδίστε μια βόλτα με Ferrari από το Baladeur.gr

Μπαμπάδες, στείλτε μια φωτογραφία και κερδίστε μια βόλτα με Ferrari από το Baladeur.gr

FathersDayΤην Κυριακή 15 Ιουνίου, γιορτάζουν οι μπαμπάδες! Αν και δεν είναι τόσο διαδεδομένη γιορτή στη χώρα μας, οφείλουμε να την τιμήσουμε ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης των θυσιών που κάνουν και οι μπαμπάδες στην ανατροφή των παιδιών. Ο συμβολισμός του εορτασμού της Ημέρας του Πατέρα είναι ανάλογος με αυτόν της Ημέρας της Μητέρας και αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τους μπαμπάδες που μας έδωσαν τη ζωή και αφιέρωσαν τη δικής τους προς χάρη της δικής μας ευτυχίας.

Το infokids.gr θέλοντας να τιμήσει αυτή την ξεχωριστή ημέρα προσκαλεί τους μπαμπάδες - αναγνώστες να συμμετάσχουν σε ένα διαγωνισμό αφιερωμένο στη χαρά της πατρότητας. Μπαμπάδες βάλτε τα δυνατά σας και στείλτε μας μια φωτογραφία που να αποτυπώνει το λόγο για τον οποίο αγαπάτε να είστε πατέρας. Με ή χωρίς την παρουσία του παιδιού, καταγράψτε την πιο τρυφερή σας στιγμή ως μπαμπάς και κερδίστε ένα μοναδικό δώρο! Με σύνθημα λοιπόν "Μου αρέσει που είμαι μπαμπάς γιατί....." εμπνευστείτε και στείλτε μας το καλύτερο φωτογραφικό σας στιγμιότυπο. Eκτός από το δώρο και εφόσον το επιθυμεί ο νικητής μπορεί να γίνει το "Πρόσωπο της Ημέρας" παραχωρώντας στο infokids.gr μια μικρή συνέντευξη σχετικά με το ρόλο του ως πατέρας.

0502ec_12z+ferrari_360_modena+front_driver_side

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας στέλνοντας μια φωτογραφία που να αποτυπώνει το λόγο για τον οποίο αγαπάτε να είστε πατέρας, κάντε Like στο Facebook για να είστε ο τυχερός μπαμπάς που θα απολαύσει μια 30λεπτη εμπειρία οδήγησης Ferrari και δώρο ένα DVD με καταγεγραμμένη την εμπειρία προσφορά του Baladeur.gr. Ένα αντικείμενο λατρείας αλλά και σύμβολο κοινωνικού στάτους, γίνεται για 30 λεπτά δικό σας για μια βόλτα σε πραγματικές συνθήκες - με την ασφάλεια και την ποιότητα των κορυφαίων του Baladeur.gr ! Ειδικότερα, θα παρακολουθήσετε 15΄ οδηγίες και γνωριμία με τη Ferrari που θα οδηγήσετε και άλλα 15 θα έχετε την ευκαιρία να οδηγήσετε  τη Ferrari 360 Modena. Ο συνοδηγός σας έμπειρος οδηγός Ferrari, σας δίνει tips για επαγγελματική οδήγηση. Στο τέλος παίρνετε αναμνηστικό Certificate και στη συνέχεια DVD με την εμπειρία σας! Στη διάθεσή σας 3.586 κυβικά, 8 κύλινδροι σε διάταξη V 90, 450 ίπποι/8.500 σ.α.λ., μεγ. ροπή 38 χλγμ./4.750 σ.α.λ., διπλά ψαλίδια με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και αντιστρεπτική ράβδος μπροστά και πίσω, αεριζόμενοι δίσκοι 330 χιλ. μπροστά και πίσω, επιτάχυνση από στάση 0-100 χλμ. 4΄΄, τελική ταχύτητα 310χλμ./ώρα.

ferrari-360-modena-stradale-3Οι εμπειρίες οδήγησης και  συνοδήγησης Ferrari έχουν βάση τη Γούναρη 19 στη Γλυφάδα Αττικής και υλοποιούνται σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο της Αθήνας. Ο ορισμός της αφετηρίας γίνεται από το Baladeur.gr κατά το κλείσιμο του ραντεβού ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν. Η εμπειρία απευθύνεται σε 1 άτομο ηλικίας από 20 ετών και άνω, κάτοχο διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου για τουλάχιστον 2 χρόνια. Υποχρεωτική χρήση ζώνης και η προσκόμιση διπλώματος οδήγησης. Maximum βάρος/επιβάτη 130 κιλά. Επιτρεπόμενο ύψος από 1.50m έως 2m. Η Ferrari που θα οδηγήσετε θα είναι 360 Modena ή και ακόμα μεγαλύτερη ανάλογα με τις συνθήκες.

LogoForWeb

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email) και επισυνάπτετε τη φωτογραφία με ή χωρίς την παρουσία του παιδιού που να αποτυπώνει το λόγο για τον οποίο αγαπάτε να είστε πατέρας. .

Η φωτογραφία που θα στείλετε συναινείτε ώστε να δημοσιευτεί στην σελίδα του Infokids.gr στο Facebook και να τεθεί σε ψηφοφορία μέσω Like των αναγνωστών. Η φωτογραφία με τα περισσότερα Likes θα αναδείξει το νικητή του διαγωνισμού.

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 11 Ιουνίου στις 13:00 μ.μ

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας στέλνοντας μια φωτογραφία που να αποτυπώνει το λόγο για τον οποίο αγαπάτε να είστε πατέρας, για να είστε ο τυχερός μπαμπάς που θα απολαύσει μια 30λεπτη εμπειρία οδήγησης Ferrari και δώρο ένα DVD με καταγεγραμμένη την εμπειρία προσφορά του Baladeur.gr
  • Η φωτογραφία που θα στείλετε συναινείτε ώστε να δημοσιευτεί στην σελίδα του Infokids.gr στο Facebook και να τεθεί σε ψηφοφορία μέσω Like των αναγνωστών. Η φωτογραφία με τα περισσότερα Likes θα αναδείξει το νικητή του διαγωνισμού. Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 11 Ιουνίου στις 13:00 μ.μ
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, www.jaba.gr,  www.saveandwin.grhttp://kerdise-to.gr/


Ταραταραμ… έφτασε η ώρα της λήξης του διαγωνισμού μας. Nικητής του διαγωνισμού είναι ο ευτυχής μπαμπάς Στάθης Φιλιππουπολίτης, που συγκέντρωσε 81 likes και θα απολαύσει την εμπειρία οδήγησης με Ferrari προσφορά του Baladeur.gr

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.