Αρχική InfoDad Μπαμπάς και γιος: Μια δυναμική και πολύπλοκη σχέση ζωής

Μπαμπάς και γιος: Μια δυναμική και πολύπλοκη σχέση ζωής

Η σχέση πατέρα-γιου μπορεί να θεωρηθεί πολύπλοκη. Ένας γιος λαχταρά να κερδίσει το σεβασμό του πατέρα του. Θέλει και χρειάζεται την αποδοχή του, καθώς επίσης και την αγάπη του. Δεν συνηθίζεται πατέρας και γιός να ανοίγονται και να μοιράζονται αισθήματα ή άλλες προσωπικές λεπτομέρειες.

Ίσως να μην θεωρείται αρκετά ‘macho’, και να φαίνεται σαν μία αδυναμία. Η ‘αρρενοπρέπεια’ υποτίθεται μεταδίδεται απο πατέρα σε γιο. Όσο υπέροχη και να είναι η μητέρα αυτός δυστυχώς είναι ένας τομέας που δεν μπορεί να μάθει του γιου της τίποτα. Ένα αγοράκι προσπαθεί να καταλάβει τι σημαίνει άντρας, και σε αυτό μόνο ο πατέρας μπορεί να τον βοηθήσει. Θέλει να μοιάσει και να γίνει ακριβώς όπως αυτόν, αφού τον σέβεται και θαυμάζει τόσο πολύ.

Διαβάστε περισσότερα στο Infokids.com.cy


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.