Μπαμπάς θα γίνει για πρώτη φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης και η χαρά του δεν περιγράφεται!
Η σύζυγός του δικηγόρος, Κατερίνα Μαχαιριώτη, είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά η στήλη «Big Mouth» της ιστοσελίδας powergame.
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ η μέλλουσα μαμά είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.
Τι αναφέρει το Βig Mouth
Ομολογώ ότι έχω μια σχετική δυσκολία όταν καλούμαι να αποκαλύψω μια τόσο χαρμόσυνη είδηση, που αφορά ένα (τόσο) αγαπημένο μου πρόσωπο. Εν προκειμένω, αναφέρομαι στα καλά νέα που σχετίζονται με την οικογένεια του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη.
Όπως μαθαίνω, η σύζυγός του (και φανατική αναγνώστρια της στήλης και αυστηρή κριτής μας), Κατερίνα Μαχαιριώτη, βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τον διάδοχο της οικογένειας του «γαλάζιου» γραμματέα και εκπροσώπου της κυβέρνησης του προέδρου Κυριάκου.
Επειδή γνωρίζω καλά τόσο τον υποψήφιο μπαμπά, όσο και την υποψήφια μαμά, μπορώ να κάνω με ασφάλεια μια εκτίμηση: ότι σε λίγους μήνες θα έρθει στον κόσμο, εκτός από ένας καλός νεοδημοκράτης, και ένα εξαιρετικό παιδί.
Στα μισά να μοιάσει στην Κατερίνα (μας), θα πρόκειται για παιδί μάλαμα. Σε κάθε περίπτωση, να ευχηθώ «με το καλό» στο ζεύγος Μαρινάκη.
View this post on Instagram
Οι δυο τους όπως είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Παύλος Μαρινάκης γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο και είναι μαζί 16 περίπου χρόνια.
Διαβάστε επίσης:
Στις 10 Νοεμβρίου η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας
Ηλιακό έγκαυμα: Πώς να προστατεύσουμε τα μάτια μας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου
“Έρχονται” αλλαγές στο Επίδομα Παιδιού – Τέλος τα μετρητά – Τι προανήγγειλε η Σοφία Ζαχαράκη

