Αρχική Infokids Συνταγές Μπανανοφραουλένιος πειρασμός για παιδιά

Μπανανοφραουλένιος πειρασμός για παιδιά

1908277_838071579541855_1002690791_n Η ώρα του απογευματινού φρούτου πλησιάζει. Τι καλύτερο από ένα όχημα από μπανάνες και φράουλες που μπορεί να φαγωθεί; Για περισσότερη διασκέδαση φτιάξτε το μαζί με τα παιδιά.

Υλικά:

μπανάνες
μεγάλες φράουλες

Ξεφλουδίστε τις μπανάνες και κόψτε προσεκτικά τις δύο άκρες τους όπως δείχνει και φωτογραφία. Εν συνεχεία παίρνετε τις φράουλες και τις κόβετε προσεκτικά σε ροδέλες και κάνετε μια τρύπα στη μέση για να φτιάξετε τις ρόδες του μπανανοφραουλένιου οχήματος. Παίρνετε οδοντογλυφίδες και καρφώνετε στα 4 πλάγια κάθε μπανάνας από μια ροδέλα μπανάνας στην όποια πρώτα έχετε περάσει τη ροδέλα φράουλας. Το φρουτένιο και θρεπτικό επιδόρπιο είναι έτοιμο για να σερβιριστεί στα παιδιά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter