Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Μπαζάρ στην Αθήνα: Για δώρα με άποψη και οικονομία!

Μπαζάρ στην Αθήνα: Για δώρα με άποψη και οικονομία!

bazaar

Όμορφα διακοσμητικά με άποψη, αλλά και χρηστικά αντικείμενα για το σπίτι και άφθονα vintage! Θα δυσκολευτείτε να διαλέξετε ανάμεσα στους 120 πάγκους αλλά θα διασκεδάσετε σίγουρα και θα ευχαριστηθείτε τη βόλτα σας!

Στις 22 και 23 Δεκέμβρη θα κάνετε μια βόλτα μέχρι το Βοτανικό. Ανάμεσα σε τραγούδια και χορούς και άφθονες παιδικές δραστηριότητες, αλλά και εργαστήρια ραπ και οριγκάμι, βιολογικά προϊόντα και πάγκους με ρούχα, θα κάνετε τα ψώνια σας ή μόνο τη βόλτα σας!

The Meet Market στην Αθηναϊδα, στο Βοτανικό, Καστοριάς 34-36, τηλ. 210 3480000

                                                                      

Με όμορφα μικροαντικείμενα από 1Ε , θα εντυπωσιαστείτε από τη φαντασία των νέων δημιουργών που φιλοξενούνται. Κοσμήματα και αντικείμενα από χαρτί, υπέροχα σπιτάκια από ύφασμα, κεραμικά και φωτιστικά και πολλές άλλες θαυμάσιες ιδέες για δώρα.

Στο Hellenic Art & Design, στην Πλάκα – Χαιρεφώντος 10, τηλ. 210 3223064

Έως τις 31 Δεκεμβρίου, στο Νεοκλασικό Της Κολοκοτρώνη στήνεται το Blue Market Δεκεμβρίου. Χειροτέχνες, σχεδιαστές ρούχων και κοσμημάτων, παραγωγοί και δημιουργοί μικρών αντικειμένων, αξεσουάρ και ειδών σπιτιού και παιχνιδιών αλλά και μικρές ανεξάρτητες επιχειρήσεις, συναντιούνται όλοι…

…Κολοκοτρώνη 3-5,  από 13 Δεκεμβρίου ισχύει το εορταστικό ωράριο.

 


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.