Αρχική Famous Parents Μπέσυ Μάλφα: Μιλάει χωρίς ταμπού για την αφαίρεση όγκου στο κεφάλι της

Μπέσυ Μάλφα: Μιλάει χωρίς ταμπού για την αφαίρεση όγκου στο κεφάλι της

Δύο χρόνια μετά την περιπέτεια της υγείας της, η ηθοποιός Μπέσυ Μάλφα εξομολογείται μεταξύ άλλων σε γνωστό περιοδικό, τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε εκείνη και ο σύζυγός της την κατάσταση, αλλά και το λόγο που άργησε να το αποκαλύψει στις δύο κόρες της:

«Είχα έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο, το πέρασα πριν από δύο χρόνια, έκανα την επέμβαση και πήγε πολύ καλά. Ο λόγος που με έκανε να το πω τώρα ήταν ότι τελείωσαν τα κορίτσια το σχολείο, στα παιδιά δεν είχα πει τίποτα, δεν ήθελα. Έκανα πρώτα την επέμβαση και μετά το είπα στην οικογένειά μου, το ήξερε μόνο ο Γεράσιμος και η μητέρα μου. Θεωρώ ότι είναι κάτι που πρέπει να ξέρει ο κόσμος, να ασχολείται και να μην υπάρχουν ταμπού. Τότε δεν το ανέφερα, γιατί είπα ότι πάλι θα γραφτούν άσχετα, γιατί δυστυχώς αυτό με κατατρέχει. Άλλα λέω κι άλλα γράφουν, λυπάμαι που το λέω...»

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.