Αρχική InfoTV Μπήκαμε στην αίθουσα μπαλέτου για μάθημα χορού - Σε ποια ηλικία θα ξεκινήσει το παιδί - Οφέλη (Βίντεο)

Μπήκαμε στην αίθουσα μπαλέτου για μάθημα χορού - Σε ποια ηλικία θα ξεκινήσει το παιδί - Οφέλη (Βίντεο)

Το να κάνεις μάθημα σε χώρους υψηλής αισθητικής είναι πολύ σημαντικό είτε είσαι παιδί είτε ενήλικας. Εμείς εντοπίσαμε μια σχολή χορού πρότυπο, τη "Θοδωρής Πανάς Σχολή Χορού Αθηνών" και δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στην επιθυμία μας να γνωρίσουμε καλύτερα το χώρο και φυσικά να ενημερωθούμε για τα είδη χορού που θα μπορούσε κανείς να παρακολουθήσει εκεί. Πρώτο και καλύτερο μάθημα το κλασικό μπαλέτο, το οποίο αποτελεί τη βάση για κάθε άλλο είδος χορού που θα ήθελε κανείς να εξασκήσει. Και επειδή πολλοί γονείς μάς έχουν εκφράσει κατά καιρούς απορίες σχετικά με τα οφέλη του μπαλέτου στην ανάπτυξη ενός παιδιού, εμείς δεν χάσαμε την ευκαιρία να ρωτήσουμε τόσο την καθηγήτρια κλασικού χορού Ανθή Ιωαννίδου όσο και τον ιδιοκτήτη της σχολής, χορευτή και χορογράφο Θοδωρή Πανά για όλα τα θέματα που αφορούν εσάς που έχετε μικρά παιδιά.

Σας δίνουμε όμως την υπόσχεση ότι θα επανέλθουμε παρουσιάζοντάς σας μαθήματα χορού που απευθύνονται σε εσάς, γιατί ο χορός είναι έκφραση, εκτόνωση, αλλά και η καλύτερη άσκηση.

22-1-2016 5-34-46 μμ

22-1-2016 5-37-27 μμ

22-1-2016 5-38-42 μμ

22-1-2016 5-39-52 μμ

22-1-2016 5-40-34 μμ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.