Μπισκότα μαρέγκας Τριαντάφυλλα! (βίντεο)

Εύκολη και γρήγορη συνταγή!

Θα χρειαστείτε:

  • 190 γρ. ασπράδι αυγού
  • 190 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 190 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 1 κ.γ. κόρν φλάουερ
  • Λίγο αλάτι
  • Άρωμα τις αρεσκείας μας
  • Χρώματα ζαχαροπλαστικής

Ας ξεκινήσουμε!

Βάζουμε σε ταψί λαδόκολλα και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς

Χρησιμοποιώντας ηλεκτρικό μίξερ χτυπάμε τα ασπράδια αυγών σε θερμοκρασία δωματίου με την βανίλια και το 1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι μέχρι να σχηματιστούν κορυφές μια σφικτή μαρέγκα.

Προσθέστε τη ζάχαρη σε δόσεις και συνεχίστε να κτυπάτε μέχρι η μαρέγκα να είναι παχιά και γυαλιστερή, για περίπου 2 λεπτά.

Ψήστε τα μπισκότα 7 λεπτά, αντιστρέψτε τα και ψήστε μέχρι να στεγνώσουν και να ραγίσουν, περίπου για 6 λεπτά.

Μεταφέρετε τα μπισκότα σε πιατέλα να κρυώσουν εντελώς.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί!