Αρχική Fun Time Σπαζοκεφαλιές & Γρίφοι Μπορείτε να βρείτε ποιο ζώο κρύβεται στη φωτογραφία;

Μπορείτε να βρείτε ποιο ζώο κρύβεται στη φωτογραφία;

Στην εικόνα κρύβεται ένα ζώο αλλά σχεδόν κανείς δεν μπορεί να το διακρίνει με την πρώτη ματιά. Εάν δεν βλέπετε το ζώο μην ανησυχείτε, μπορείτε να κοιτάξετε την οθόνη από μεγαλύτερη απόσταση και το ζώο θα εμφανιστεί.

Η εικόνα απεικονίζει το logo της WWF και είναι προϊόν του Ρώσου καλλιτέχνη Ilia Klemencov που δημιουργήθηκε πριν από τρία χρόνια αλλά πολύ συχνά επανεμφανίζεται στο διαδίκτυο.

24920-e5unis_1_0

To WWF λέει ότι σύμφωνα με την τελευταία καταγραφή το 2014, υπήρχαν 1.864 πάντα ελεύθερα στη φύση και ο αριθμός τους έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, βρίσκονται όμως ακόμη στη λίστα των ζώων που κινδυνεύουν με εξαφάνιση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.