Αρχική Ρωτήστε τον ειδικό Μπορώ να δώσω κρέμα στον 6 μηνών γιο μου;

Μπορώ να δώσω κρέμα στον 6 μηνών γιο μου;

cute-baby-eating"Έχω ένα αγοράκι 6 μηνών και αναρωτιέμαι πότε πρέπει να ξεκινήσω να του δίνω κρέμες. Ο παιδίατρος λέει μετά από 7 μήνες, όμως εδώ και τόσο καιρό κάνω αποκλειστικό θηλασμό και εχω κουραστεί αρκετά (και βαρύνει...). Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι τόσο κακό να αλλάξω ένα γεύμα (γύρω στις 10 το πρωί) με κάτι και αν ναι τι να είναι φρούτο βραστό, ρυζάλευρο με πατάτες και καρότα ή τι τέλος πάντων. Ευχαριστώ πολύ".

Απαντά ο Δρ. Κομματάς Κώστας – Παιδίατρος

Nα συνεχίσετε τον θηλασμό, αλλά το μωρό σας πλέον  έφθασε σε μια καλή  ηλικία και για φρούτα εποχής (αποφύγετε την φραουλα και  το ακτινιδιο). Καλό θα ήταν να ξανασυζητήσετε το ζήτημα με τον γιατρό σας. Δεν μας αρέσει -εμάς τους παιδιάτρους,  ένας άλλος ( έστω και γιατρός ) να μας αντικαθιστά. Πιστεύω πως θα συμφωνήσετε μαζί του.

Κομματάς Κώστας – Παιδίατρος,

Φιλιππουπόλεως 74, Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκη,
τηλ.: 2310 725520, 6944374370
kostaskomm@gmail.com
http://www.opediatrosmou.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.