Αρχική InfoMommy Νέα «Μπρους Σπρίνγκστιν»: Η ζωή του σε βιβλίο

«Μπρους Σπρίνγκστιν»: Η ζωή του σε βιβλίο

springsteen-young
Η πρώτη βιογραφία που γράφτηκε για τον Μπρους Σπρίνγκστιν, με τίτλο, τι άλλο, παρά το όνομα του, «Μπρους» - Παρουσίαση του βιβλίου, Πέμπτη, 3 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα

Τα έργα και οι ημέρες του Μπρους Σπρίνγκστιν, όπως καταγράφονται στην πρώτη βιογραφία που γράφτηκε για το «Αφεντικό».

Το βιβλίο είναι του Πίτερ Εϊμς Κάρλιν και βασίζεται σε μαρτυρίες του ίδιου του Μπρους και της οικογένειας του και αναλύει το φαινόμενο Μπρους, πέρα από τα 20 Γκράμι, τα 120 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων, τις 2 Χρυσές Σφαίρες, το Οσκαρ και τα τραγούδια -καθρέφτη της σύγχρονης αμερικανικής κουλτούρας.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο μεταφραστής του βιβλίου στα ελληνικά, Γιώργος Μιχαλόπουλος, η δημοσιογράφος Μαρία Μαρκουλή και οι Laternative από τον ραδιοφωνικό σταθμό Εν Λευκώ, Παναγιώτης Μένεγος και Σταύρος Διοσκουρίδης. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ροδακιό», στη σειρά Laternative.

Info: Παρουσίαση του βιβλίου – βιογραφίας του Μπρους Σπρίνγκστιν στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στη Στοά (Ανδρέα Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι), Πέμπτη, 3 Απριλίου, στις 7 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη

Bruce

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.thetoc.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.