Αρχική Προτάσεις Αγοράς My-face.gr: Η πρώτη ελληνική εταιρεία παιδικών προϊόντων είναι γεγονός!

My-face.gr: Η πρώτη ελληνική εταιρεία παιδικών προϊόντων είναι γεγονός!

Στο www.my-face.gr, δημιουργήσαμε για το μωράκι σας τα ομορφότερα και ασφαλέστερα μπιμπερό! Κάνοντας μια έρευνα αγοράς στα παιδικά είδη συνηδητοποιήσαμε ότι όλες οι εταιρείες είναι αντιπροσωπίες από οίκους του εξωτερικού και έτσι ξεκίνησε η ιδέα να δημιουργήσουμε μια ελληνική εταιρεία με παιδικά προϊόντα! Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε με οραμα την κατασκευή προϊόντων που συνδυάζουν τα ασφαλέστερα υλικά με τις πιο έξυπνες καινοτομίες για το παιδί. Τα μπιμπερό MF δημιουργήθηκαν με σκόπο να εξυπηρετήσουν τις σύγχρονες ανάγκες των παιδιών σας κάνοντας και την δική σας καθημερινότητα πιο εύκολη.
Φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί, ελαφριά για να μην κουράζονται τα χεράκια του, το ντύσαμε με χρωματιστά καλύματα ώστε να το προστατεύει από την κρούση και να προστατεύει τα χεράκια του από το ζεστό γάλα! Είναι πολύ σημαντικό να προσφέρετε στο αγγελούδι σας προϊόντα φτιαγμένα από 100% φυσικά υλικά, χωρίς βλαβερές ουσίες και ταυτόχρονα φιλικά προς το περιβάλλον. Με τα μπιμπερό MF η ώρα του φαγητού μοιάζει με παιχνίδι.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.