Αρχική Προτάσεις Αγοράς “My New Baby Center”: O 1os πολυχώρος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας εγκύων και μητέρων στην Ελλάδα

“My New Baby Center”: O 1os πολυχώρος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας εγκύων και μητέρων στην Ελλάδα

libero_-_baby_center_1

Τι ζητούν οι έγκυες γυναίκες και οι νέες μητέρες; Ενημέρωση γύρω από τη μητρότητα και το μωρό τους, ομιλίες, συμβουλές σχετικά με τις αλλαγές στη ζωή τους, μαθήματα ανώδυνου τοκετού και θηλασμού, στήριξη και υποστήριξη. Όλα αυτά μπορούν να τα βρουν τώρα στον απόλυτο πολυχώρο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας “My Νew Baby Center” που δημιούργησε αποκλειστικά για εκείνες η Libero, η αγαπημένη μάρκα βρεφικών πανών και μωρομάντηλων.

 
Το “My Νew Baby Center” λειτουργεί σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους στο Μαρούσι, και είναι ένας χώρος ενημέρωσης και εκπαίδευσης, στον οποίο οι νέες και μέλλουσες μητέρες μπορούν να βρουν τα πάντα γύρω από τη μητρότητα και το μωρό τους. Η συνεχής εκπαίδευση, ο δωρεάν δειγματισμός, οι ειδικές προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα και οι ομιλίες γύρω από το πιο σημαντικό κομμάτι στη ζωή μιας γυναίκας, τη μητρότητα, είναι ο βασικός σκοπός δημιουργίας και λειτουργίας του “My new Baby Center”.

Libero-Baby-Center-2
Ο πολυχώρος αυτός λειτουργεί κάτω από την επίσημη αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, και η Libero σάς προσκαλεί να δεχτείτε δωρεάν δείγματα των προϊόντων της, μοναδικές προσφορές, αλλά και μαθήματα, εκδηλώσεις, ομιλίες και συνέδρια εντελώς δωρεάν! Κάθε Τρίτη και Πέμπτη 16:00-18:00 εγκυμονούσες γυναίκες μπορούν να παρακολουθήσουν την Σπυριδούλα Νεοφύτου, μία από τις πιο έμπειρες μαίες με Master στην Μαιευτική, δωρεάν μαθήματα και ομιλίες σχετικά με την εγκυμοσύνη και τον ανώδυνο τοκετό. Σύντομα το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί με δωρεάν μαθήματα γιόγκα – πιλάτες, πρόγραμμα διατροφής καθώς και συναντήσεις σε mini-group με παιδίατρο και δερματολόγο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.