Αρχική InfoTeens Νέα Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα «Βάζουν καλάθι στον Παιδικό Καρκίνο» (12/8)

Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα «Βάζουν καλάθι στον Παιδικό Καρκίνο» (12/8)

Λίγες ώρες απομένουν για την έναρξη του 1ου Laconia Summer Basketour που θα διεξαχθεί στη Μονεμβασιά από τις 8 έως τις 13 Αυγούστου 2016. Με σύνθημα «Βάζουμε καλάθι στον παιδικό καρκίνο» θα αγωνιστούν όλοι οι συμμετέχοντες, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί υπέρ του συλλόγου ΦΛΟΓΑ.

Παράλληλα με τους αγώνες, η προσοχή στρέφεται στο LSB Party που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Αυγούστου στις 21:30.

Οικοδεσπότες και πρωταγωνιστές της βραδιάς θα είναι οι Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα, που θα ξεσηκώσουν το ΕΠΑΛ Μολάων και όλους τους παρευρισκόμενους με τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες. Μαζί τους, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Ιnternational Bartenders Association (ΙΒΑ), Παναγιώτης Γκοβάτσος, ο οποίος θα προσφέρει ένα μοναδικό bartending show. Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η δημοσιογράφος Κυριακή Δρίβα.

«Ανυπομονώ για τη συναυλία μας την Παρασκευή 12 Αυγούστου στους Μολάους στα πλαίσια του Laconia Summer Basketour! Σας περιμένω όλους», λόγια του Ησαΐα Ματιάμπα, με τον Μύρωνα Στρατή να συμπληρώνει με τη σειρά του: «Την Παρασκευή 12 Αυγούστου στους Μολάους θα γίνει χαμός! Σας περιμένουμε! Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε και να βάλουμε καλάθι στον παιδικό καρκίνο».

Το Laconia Summer Basketour συνδιοργανώνεται από το Δήμο Μονεμβασιάς και τον αθλητικό σύλλογο ΑΠΟΕΛ, με την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.