Μυστήριο, δράση, περιπέτεια και γνωστοί ήρωες στις νέες ταινίες του 4D Gate!

Allou!-Fun-Park-~-4D-Gate-New-MoviesΤο 4D Gate, το απόλυτο παιχνίδι τεσσάρων διαστάσεων του Allou! Fun Park, ανανέωνεται και φέτος το Σεπτέμβριο και παρουσιάζει 3 νέες ταινίες. Αυτή τη φορά οι τρισδιάστατοι ήρωές του σε ταξιδεύουν από το βικτωριανό Λονδίνο του διάσημου ντετέκτιβ Σέρλοκ Χόλμς, στους δαιδαλώδεις δρόμους μιας σύγχρονης μεγαλούπολης και στην ζούγκλα των δεινοσαύρων! Εσύ απλά μπες στο 4D Gate και ζήσε μέσα στο συναρπαστικό κόσμο της ταινίας που θα διαλέξεις:

Sherlock Holmes

Ο δαιμόνιος ντετέκτιβ περιπλανάται στους δρόμους του βικτωριανού Λονδίνου για να βρει το ληστή της τράπεζας πριν τον αντίπαλο του και παράλληλα να σώσει τον παλιό του φίλο Dr Watson.

Street Racers
Οι πέντε καλύτεροι οδηγοί σε πέντε απίθανα sport αυτοκίνητα συναγωνίζονται μεταξύ τους σε μια κούρσα μέσα στην πόλη που δεν αφήνει τίποτα όρθιο!

Dino Safari
Επιβιβάσου στο jeep και απόλαυσε ένα μοναδικό σαφάρι στη ζούγκλα που σε φέρνει σε απόσταση αναπνοής από τεράστιους δεινόσαυρους! Ζήσε και εσύ μια εμπειρία πολλών διαστάσεων με τις νέες ταινίες του 4D Gate στο Allou! Fun Park!

Allou! Fun Park,
Κηφισού & Πέτρου Ράλλη, Αγ.Ι.Ρέντης
210-8092888