Αρχική InfoMommy Νέα Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση με ομοίωμα εμβρύου που βρέθηκε στο ΕΠΑΛ Ζακύνθου

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση με ομοίωμα εμβρύου που βρέθηκε στο ΕΠΑΛ Ζακύνθου

epalzΔικογραφία για το θέμα που τα τελευταία 24ωρα απασχόλησε έντονα την κοινή γνώμη, κυρίως εξαιτίας της αναπαραγωγής του στο διαδίκτυο και αφορά το «έμβρυο» που βρέθηκε στο ΕΠΑΛ, σχημάτισαν οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, αποστέλλοντας τα στοιχεία που συγκέντρωσαν στην Εισαγγελική Αρχή του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ermisnews.gr πάντως, που αναμένεται να επιβεβαιωθούν αφού ολοκληρωθεί και η σχετική έρευνα, είναι πως επρόκειτο για ένα υλικό το οποίο «βρισκόταν» στο παλιό Νοσοκομείο, ανάμεσα στο υλικό που εγκαταλείφθηκε εκεί μετά την μετεγκατάσταση στο νέο κτήριο και κάποιοι μαθητές του ΕΠΑΛ το βρήκαν και το μετέφεραν στο σχολείο τους για να κάνουν πλάκα!

Την υπόθεση πάντως, διερευνά και η διοίκηση του Νοσοκομείου, με τον διοικητή Κ. Κονίδα να σημειώνει πως σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα υλικά αυτού του είδους που αφορούσαν τη γυναικολογική κλινική είχαν απομακρυνθεί από το παλιό Νοσοκομείο με τη μετεγκατάσταση.

Σημειώνεται πάντως πως ο Διευθυντής του Επαγγελματικού Σχολείου Ζακύνθου, επισκέφτηκε την Παρασκευή το πρωί την Αστυνομική Διεύθυνση και κατέθεσε τα στοιχεία που γνώριζε γύρω από το περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν το πρωί της περασμένης Τρίτης, όταν στις τουαλέτες κοριτσιών του ΕΠΑΛ βρέθηκε το έμβρυο, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως «ομοίωμα» αν και πολύ αληθοφανές. Ο χώρος των τουαλετών ήταν γενικότερα καθαρός και δεν υπήρχαν άλλα στοιχεία που θα μπορούσαν να προκαλέσουν υποψίες (πχ αίμα). Στο χώρο πάντως υπήρχε μια έντονη δυσοσμία.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε μια αναστάτωση στο χώρο του σχολείου μεταξύ των μαθητών, καθώς και διαφόρων ειδών φήμες, ωστόσο σύμφωνα με τη διεύθυνση η κατάσταση γρήγορα αποκαταστάθηκε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.