- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Μυθολογία για Παιδιά: 5 τυχεροί κερδίζουν από 3 τίτλους της απίθανης σειράς παιδικών βιβλίων!

Ποιο παιδί δεν λατρεύει τη Μυθολογία; Οι Άθλοι του Ηρακλή, ο Τρωικός Πόλεμος, ο Λαβύρινθος του Μινώταυρου, οι Περιπέτειες του Οδυσσέα… Η Μυθολογία ανοίγει παράθυρα σε έναν αλλόκοτο κόσμο φαντασίας και περιπέτειας που πάντα μάγευε και θα μαγεύει μικρούς και μεγάλους.

Μέσα από τα βιβλία της συλλογής Μυθολογία για Παιδιά, οι μικροί αναγνώστες θα ανακαλύψουν τις ομορφότερες ιστορίες που γράφτηκαν ποτέ και θα ταξιδέψουν σε έναν θρυλικό κόσμο χιλιάδων ετών, με θεούς, ημίθεους, ήρωες και μυθικά τέρατα.

Γνωρίστε ολόκληρη τη συλλογή “Μυθολογία για Παιδιά” εδώ [1].

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό που θα χαρίσει σε 5 τυχερούς τρεις από τους πιο δημοφιλείς τόμους της συλλογής. Τα βιβλία: “Ωραία Ελένη”, “Οδυσσέας, Σκύλλα και Χάρυβδη”, “Προμηθεάς και το δώρο της φωτιάς”.

Μάθετε περισσότερα για το δώρο

“Ο Προμηθέας και το Δώρο της Φωτιάς”

Κάποτε στη Γη δεν υπήρχαν άνθρωποι. Οι μόνοι κάτοικοί της ήταν τα ζώα: άλογα, φάλαινες, λιοντάρια, κότες, ψάρια, ακόμα και ψύλλοι, αλλά ούτε ένας άνθρωπος. Μια μέρα, ο Τιτάνας Προμηθέας ζήτησε από τον Δία την άδεια να δημιουργήσει ένα νέο πλάσμα: τον άνθρωπο. Ο Προμηθέας έγινε προστάτης του ανθρώπινου είδους και έκανε ό,τι μπορούσε για να του προσφέρει μια άνετη και χαρούμενη ζωή. Έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να μην υπακούσει τον Δία και να προκαλέσει την οργή του. Ποια τιμωρία θα επιφύλασσε ο βασιλιάς του Ολύμπου στον φτωχό Προμηθέα;

“Η Ωραία Ελένη”

Σε ποιον άνθρωπο δεν αρέσει να βλέπει δύο γλυκά μάτια, ένα μορφο χαμόγελο ή ένα πρόσωπο με χαριτωμένα χαρακτηριστικά; Πολλές φορές, μάλιστα, σκεφτόμαστε ότι είναι τύχη να γεννηθεί κάποιος με αυτά τα προσόντα. Πιστεύουμε πως η ομορφιά φέρνει την ευτυχία και πως, όσο πιο όμορφος είναι κανείς, τόσο καλύτερη είναι η ζωή του. Η πραγματικότητα, όμως, είναι πολύ διαφορετική. Αυτό μας διδάσκει η ιστορία της πιο όμορφης γυναίκας σε όλη την Αρχαία Ελλάδα: της Ωραίας Ελένης.

“Οδυσσέας, Σκύλα και Χάρυβδη”

Τι μακρύ και δύσκολο το ταξίδι του Οδυσσέα! Χρειάστηκε να έρθει αντιμέτωπος με κάθε λογής κινδύνους: καρπούς της λησμονιάς, μονόφθαλμα τέρατα, ανθρωποφάγους γίγαντες…

Ευτυχώς, αυτή τη φορά, ο βασιλιάς της Ιθάκης ήξερε τι τον περίμενε. Στην τελευταία του περιπέτεια, η μάγισσα Κίρκη και ο μάντης Τειρεσίας τον είχαν προειδοποιήσει για τρομερά πλάσματα που παραμόνευαν στη θάλασσα. Βέβαια, άλλο να σου το λένε και άλλο να το ζεις ο ίδιος… Θα καταφέρει ο ήρωάς μας να τα βγάλει πέρα;

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 28 Ιουλίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Εύα Τάλλιου

2.Νάσια Κολιάτου

3.Χάρης Μουρίκης

4.Νατάσσα Παρασκευοπούλου

5.Αχιλλέως Εμμανουήλ