Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Nέα υπηρεσία ανταλλαγής βίντεο έξι δευτερολέπτων λανσάρισε το Twitter

Nέα υπηρεσία ανταλλαγής βίντεο έξι δευτερολέπτων λανσάρισε το Twitter

Το Twitter λανσάρισε τη νέα υπηρεσία Vine μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν βίντεο διάρκειας έως έξι δευτερολέπτων. Ο χρονικός αυτός περιορισμός είναι ανάλογος με την περιορισμό στο μήκος των μηνυμάτων (tweets) που δεν πρέπει να ξεπερνούν τους 140 χαρακτήρες.

Τα βίντεο μπορούν να στέλνονται στο Twitter προς το παρόν μόνο από iPhone ή iPod Touch, είτε μόνα τους, είτε ενσωματωμένα σε κάποιο μήνυμα κειμένου. Μελλοντικά, η ίδια δυνατότητα θα υπάρχει και για όσους έχουν άλλα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα. Μια δωρεάν σχετική εφαρμογή (app) είναι ήδη διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες στο σχετικό ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple. Οι αναλυτές περιμένουν να δουν σε ποιό βαθμό θα ανταποκριθούν οι χρήστες στη νέα δυνατότητα.

Ήδη πάντως εκφράζονται ενστάσεις για τη μικρή χρονική διάρκεια κάθε βίντεο, καθώς και για την πιθανότητα ανταλλαγής προσβλητικών βίντεο. Ταυτόχρονα, αμέσως μόλις ενεργοποιήθηκε η νέα υπηρεσία, μερικοί χρήστες παραπονέθηκαν για τεχνικά προβλήματα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.