Αρχική InfoTeens Προτάσεις Αγοράς Nιώστε όπως ο James Bond!

Nιώστε όπως ο James Bond!

Στο έτος που σημαδεύει την επέτειο των 50 χρόνων James Bond, το πρώτο ανδρικό άρωμα παγκοσμίως αφιερωμένο στον θρυλικό Βρετανό κατάσκοπο γεννιέται: James Bond 007. Η ουσία ενός πραγματικού συμβόλου, το άρωμα James Bond 007 είναι κλασικό και καθαρά ανδρικό με ένα φρέσκο, κομψό συνδυασμό – το απόλυτο άρωμα για τον μοντέρνο άνδρα. Το άρωμα James Bond 007 είναι η αρωματική υπογραφή του άνδρα Bond: μια μοναδική μείξη των παραδοσιακών αυθεντικών και καθαρά Βρετανικών συστατικών που δημιουργούν ένα κλασικό άρωμα με μια μοντέρνα τροπή – ένα άρωμα που κάθε σύγχρονος άνδρας του 21ου αιώνα πρέπει να αποκτήσει.

Διαθέσιμο σε: James Bond 007 EDT 30ml James Bond 007 EDT 50ml James Bond 007 EDT 75ml James Bond 007 EDT 125ml James Bond 007 After Shave Lotion 50ml James Bond 007 Deodorant Stick 75ml. Ανακαλύψτε το αποκλειστικά στα καταστήματα Hondos Center!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.