Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Navy look: όταν το μανικιούρ εμπνέεται απ’ το ναυτικό…

Navy look: όταν το μανικιούρ εμπνέεται απ’ το ναυτικό…

γενικο

Μπλέ, κόκκινο, λευκό μανό με ρίγες, άγκυρες και σωσίβια! Όταν το μανικιούρ εμπνέεται απ’ το ναυτικό, το αποτέλεσμα είναι πρωτότυπο και πολύ ξεχωριστό.

Το navy look στα νύχια αποτελεί μια δυνατή τάση της σεζόν, γι’ αυτό και σας παραθέτουμε τα πιο όμορφα σχέδια για να εφαρμόσετε κι εσείς στα δικά σας νύχια.

Τολμήστε διαφορετικό μοτίβο σε κάθε νύχι, το ένα ριγέ με μπλε, το άλλο ριγέ με κόκκινο, το τρίτο πουά και το πιο navy trendy με κόκκινη άγκυρα σε λευκή βάση:

nail-art-in-the-navy1

Βάλτε μπλε μανό με στρας, ζωγραφίστε λευκές άγκυρες και γύρω του σωσίβια:

nail-art-in-the-navy2

Άλλη μία χρωματική πρόταση βασισμένη στο μπλε, το λευκό και το κόκκινο. Άγκυρες και ναυτικές αλυσίδες συνθέτουν το ναυτικό μοτίβο:

nail-art-in-the-navy3

Κι αν θέλετε προσθέστε μερικές νότες χρυσού! Για ακόμη πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα:

DSCN0290   4


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.