Αρχική InfoTeens Σχέσεις - Ψυχολογία Νέα δράση για γονείς με παιδιά στην εφηβεία εγκαινιάζει το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ (από 18/11)

Νέα δράση για γονείς με παιδιά στην εφηβεία εγκαινιάζει το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ (από 18/11)

67809_2Ο Σύλλογος Οικογένειας του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ ,  που αποτελείται από γονείς που έχουν αντιμετωπίσει ή αντιμετωπίζουν ακόμη πρόβλημα με τη χρήση ουσιών των νεαρών παιδιών τους, προσκαλούν τους γονείς που θέλουν να συζητήσουν ανησυχίες και σκέψεις για την ιδιαίτερη στάση των παιδιών τους, ξεχωρίζοντας τα σημάδια της εφηβείας από την εξαρτητική συμπεριφορά, διακρίνοντας την πραγματικότητα από το μύθο.

teen-smokingΓια να ενημερωθείτε, να μιλήσετε με ειδικούς, να έρθετε σε επαφή με γονείς που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της χρήσης ουσιών, το σημείο συνάντησης είναι στην οδό Φυλής 150 στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών, από τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα από τις 17.00 μέχρι τις 19.00.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, για περισσότερες πληροφορίες και για ραντεβού:
τηλ. 210 8215294, www.sostrofi.gr, strofifa@otenet.gr, και στην ιστοσελίδα του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ: www.kethea-strofi.gr, τηλ.: 210 8822122.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter