Νέα εξέλιξη: Ο Μάνος Δασκαλάκης ξεκίνησε διαδικασίες για διαζύγιο από την Ρούλα Πισπιρίγκου

Νέα εξέλιξη: Ο Μάνος Δασκαλάκης ξεκίνησε διαδικασίες για διαζύγιο από την Ρούλα Πισπιρίγκου

Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε ο Μάνος Δασκαλάκης μέσω του Πατρινού δικηγόρου του Δημήτρη Καράμπελα. Μετά από μήνες αναμονής, ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου, αφού φαίνεται ότι εξασφάλισε τα χρήματα που απαιτούνται, καθώς μέχρι σήμερα υποστήριζε πως δεν είχε την οικονομική δυνατότητα.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ξεκίνησε τις διαδικασίες για να πάρει διαζύγιο από την Ρούλα Πισπιρίγκου, λίγο πριν ολοκληρωθεί η χρονιά που πέθανε η μεγαλύτερη κόρη τους Τζωρτζίνα, από χορήγηση κεταμίνης.

O Μάνος Δασκαλάκης στηρίζει το βαρύ κατηγορητήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου και πλέον φαίνεται αποφασισμένος να ζητήσει και να πάρει διαζύγιο από την γυναίκα που τον έκανε πατέρα στην Πάτρα. Μετά από μήνες αναμονής και μια περίοδο που ο ίδιος έλεγε πως το διαζύγιο δεν ήταν προτεραιότητα για τον ίδιο, ο πατέρας των αδικοχαμένων κοριτσιών αποφάσισε να κινήσει τις διαδικασίες για να γραφτεί ο επίλογος στη σχέση και στο γάμο του.

Στο ιστορικό της αγωγής διαζυγίου ο Δασκαλάκης ουσιαστικά επαναλαμβάνει όλα όσα έχει πει στις καταθέσεις του σχετικά με τους θανάτους-δολοφονίες των τριών παιδιών του.

Η εκδίκαση της αγωγής διαζυγίου αναμένεται να γίνει στις 2 Ιουνίου στα δικαστήρια της Πάτρας.

Το δικόγραφο κοινοποιήθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις την περασμένη Τρίτη και αναμένεται να απαντήσει με δική της αγωγή, μέσω του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια.

Πηγή: pelop.gr