Νέα επιδερμίδα με τους ορούς διόρθωσης της Lancôme

UntitledΗ ακαταμάχητα όμορφη επιδερμίδα, ακόμα και χωρίς make-up, αποτελεί όνειρο για κάθε γυναίκα.

Σήμερα αυτό το όνειρο γίνεται πραγματικότητα από τη Lancôme και κάθε γυναίκα μπορεί να έχει πλέον την επιδερμίδα που ονειρεύεται.

dreamtoneΤο DreamTone είναι το πρώτο εξατομικευμένο, ολοκληρωμένο προϊόν διόρθωσης του χρωματικού τόνου που δρα στις καφέ κηλίδες, στην έλλειψη ομοιογένειας και στις χρωματικές ατέλειες.

Η αποκλειστική και προσεκτικά σχεδιασμένη Τεχνολογία Τριπλής Δράσης έχει προσαρμοστεί σε τρία διαφορετικά προφίλ χρωματικού τόνου και ανταποκρίνεται στις επιθυμίες, στις ανάγκες και στις ανησυχίες των γυναικών που επιζητούν την τέλεια ομορφιά.

8149347_fpxΗ Lancôme καινοτομεί με το Visionnaire [LR 2412 4%], το πρώτο προϊόν περιποίησης της μάρκας που αναπτύχθηκε για να αναδημιουργεί πραγματικά μια πανέμορφη επιδερμίδα.

Το νέο θαυματουργό μόριο LR 2412 έχει την ιδιότητα να «αυτο-ενεργοποιείται» σε όλες τις στιβάδες της επιδερμίδας για να προκαλεί μια σειρά μικρο-διορθώσεων των ιστών.

Το αποτέλεσμα είναι ότι η επιδερμίδα μεταμορφώνεται ορατά. Η υφή της βελτιώνεται, οι ρυτίδες εξαλείφονται, οι δυσχρωμίες και οι ατέλειες που σχετίζονται με τα αγγεία μειώνονται και οι πόροι συσφίγγονται.