Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Νέα Γενιά Ζηρίδη: Εκπαιδευτική πρωτοπορία στην υπηρεσία των μαθητών

Νέα Γενιά Ζηρίδη: Εκπαιδευτική πρωτοπορία στην υπηρεσία των μαθητών

Ziridi_ipad2Η Νέα Γενιά Ζηρίδη αποτελεί ένα από τα πλέον διακεκριμένα σχολεία στην Ελλάδα με μια ξεχωριστή πορεία 80 χρόνων. Συνδυάζοντας μοναδικά την παράδοση με την καινοτομία και κατανοώντας απόλυτα τις σύγχρονες ανάγκες σπουδών των μαθητών, το σχολείο πρωτοπορεί έμπρακτα στην εκπαίδευση που προσφέρει και ανακοινώνει μια νέα, αποκλειστική συνεργασία με την Cambridge International Schools ενώ εισάγει την χρήση i-Pads σε όλα τα μαθήματα.

AA029259Ο κορυφαίος εκπαιδευτικός οργανισμός Νέα Γενιά Ζηρίδη που ανήκει στο University of Cambridge αποτελεί το μεγαλύτερο και τον πιο αναγνωρισμένο φορέα διεθνών προγραμμάτων και πτυχίων για μαθητές 5-19 ετών σε όλο τον κόσμο. Η Νέα Γενιά Ζηρίδη προσφέρει την προαιρετική παροχή ενός εκπαιδευτικού προγράμματος που οδηγεί στην εισαγωγή των μαθητών σε κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού, με την εποπτεία και τη σφραγίδα του πανεπιστημίου του Cambridge παράλληλα με την απόκτηση του Εθνικού Απολυτηρίου Λυκείου. Το δίγλωσσο πρόγραμμα του Cambridge International Schools θα εφαρμοστεί αρχικά στις τάξεις Α’ & Δ’ Δημοτικού και Α’ Γυμνασίου. Παράλληλα, οι μαθητές διατηρούν το δικαίωμα εισαγωγής τους στα Ελληνικά Πανεπιστήμια μέσα από τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Ziridi_ipadΠαράλληλα, η Νέα Γενιά Ζηρίδη, καινοτομεί ουσιαστικά και εισάγει τα i-Pads στην εκπαίδευση των μαθητών από τη Δ’ Δημοτικού έως και την Α’ Λυκείου, αξιολογώντας τις εξελίξεις στην ψηφιακή τεχνολογία και τον τρόπο που μπορούν να συμβάλλουν στην κινητοποίηση των μαθητών για την αποτελεσματικότερη πρόσληψη και αφομοίωση της γνώσης. Στόχος του προγράμματος i-Pad School είναι η ανάπτυξη πολλαπλών προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων των μαθητών, όπως η δημιουργικότητα, η καινοτομία, η έρευνα, η εφευρετικότητα, η σφαιρική και κριτική σκέψη, καθώς και η συνεργασία και η ομαδικότητα μέσα από τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρουν τα i-Pads. Η μαθησιακή εμπειρία στη Νέα Γενιά Ζηρίδη γίνεται συναρπαστικά διαδραστική, καθώς το 50% από τα γνωστικά αντικείμενα της τάξης θα πραγματοποιείται με την αξιοποίηση των i-Pads στη διδασκαλία και τους διαδραστικούς πίνακες μέσω του συστήματος Apple TV.

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη αποδεικνύει έμπρακτα την εκπαιδευτική της καινοτομία, αξιοποιώντας ταυτόχρονα τη γνώση και την εμπειρία των 80 χρόνων υπεροχής της στην ελληνική εκπαίδευση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.