Αρχική InfoTeens Υγεία Νέα ιστοσελίδα σάς ενημερώνει για όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τους φακούς επαφής και την υγεία των ματιών σας

Νέα ιστοσελίδα σάς ενημερώνει για όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τους φακούς επαφής και την υγεία των ματιών σας

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα των φακών επαφής ACUVUE®, της εταιρείας Johnson & Johnson Vision Care Companies στοχεύει στην ολοκληρωμένη ενημέρωση σε ό,τι αφορά στην υγεία των ματιών και στους φακούς επαφής.

 
Εύκολη στη χρήση και με περιεχόμενο που ανταποκρίνεται στις ερωτήσεις των χρηστών φακών επαφής, η ιστοσελίδα ασχολείται με θέματα όρασης και με βασικές αρχές προστασίας της υγείας των ματιών, ενώ παράλληλα περιέχει χρήσιμες συμβουλές ως προς τη χρήση και τη φροντίδα των φακών.
Με δυναμικό σχεδιασμό και απλοποιημένες λειτουργίες – φιλικές στη χρήση και από κινητές συσκευές - που συμβάλλουν στην εύκολη πλοήγηση του χρήστη για την εύρεση των πληροφοριών, το www.acuvue.gr ανατρέπει τους “μύθους” που συνδέονται με τη χρήση των φακών επαφής...

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter