Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Νέα Κάρτα από τον Βερόπουλο με εκπτώσεις και μπόνους

Νέα Κάρτα από τον Βερόπουλο με εκπτώσεις και μπόνους

SUPERMARKET-facebook
Ο Βερόπουλος παρουσιάζει τη ΒΕΡΟ-κάρτα. Μία κάρτα στην οποία μαζεύονται πόντοι που ονομάζονται ΒΕΡΟΣ και κάνουν τις αγορές στα καταστήματα Βερόπουλος πιο οικονομικές. Πιο αναλυτικά, για κάθε 3 ευρώ αγορών, ο πελάτης κερδίζει ένα ΒΕΡΟ.

Για κάθε 200 ΒΕΡΟς γίνεται αυτομάτως έκπτωση 6 ευρώ στις αγορές του. Επίσης, υπάρχουν και μπόνους ανάλογα με το συνολικό ποσό αγοράς, που δίνουν ακόμα περισσότερα ΒΕΡΟς στον ιδιοκτήτη της κάρτας. Συγκεκριμένα, για αγορές άνω των 25 ευρώ υπάρχει μπόνους +10% ΒΕΡΟς, για αγορές άνω των 50 ευρώ +15% ΒΕΡΟς και, τέλος, για αγορές άνω των 100 ευρώ +20% ΒΕΡΟς.

Επιπλέον, στα πρατήρια βενζίνης Βερόπουλος, για κάθε 5 λίτρα βενζίνης ανταποδίδονται 2 ΒΕΡΟς, με την εξαργύρωση να γίνεται μόνο στα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας. Τέλος, σε περίπτωση που ο πελάτης ξεχάσει την κάρτα του, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον αριθμό του κινητού του έτσι ώστε να μη χάσει τα ΒΕΡΟς του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.