Νέα προϊόντα στα καταστήματα ΙΚΕΑ

1

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τον Αύγουστο η ΙΚΕΑ, υποδέχεται μια μεγάλη ποικιλία νέων προϊόντων με ανανεωμένο στιλ, χρώματα και λειτουργίες.

Ανάμεσα σε όλα αυτά, η ΙΚΕΑ καλωσορίζει τη νέα σειρά ευέλικτων συστημάτων καναπέ NORSBORG για να δημιουργήσετε τη σύνθεση που σας ταιριάζει, καθώς και τη νέα σειρά LISABO με τραπέζια και γραφείο, που ξεχωρίζουν με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους. Ακόμα, θα βρείτε τις νέες έξυπνες σειρές αποθήκευσης τροφίμων BEHÅLLARE/BLANDNING/EFTERFRÅGAD/FESTMÅLTID για να παίρνετε το φαγητό μαζί σας ή να αποθηκεύετε αυτό που περίσσεψε.

2

Στην ΙΚΕΑ τώρα μπορείτε να βρείτε ιδέες και λύσεις για το δικό σας χώρο, με πάνω από 1.600 νέα προϊόντα, στις πάντα προσιτές τιμές ΙΚΕΑ.
Επισκεφθείτε το www.IKEA.gr, ένα Κατάστημα ή ένα Κέντρο Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ και ανακαλύψτε τα!

3

Νέα πιάτα στο Εστιατόριο ΙΚΕΑ
Η ΙΚΕΑ, ακολουθώντας τις εξελίξεις στην κοινωνία και κάνοντας βήματα, ώστε να προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών στο φαγητό, που θα ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες των ανθρώπων, καλωσορίζει 2 νέα πιάτα στα Εστιατόρια ΙΚΕΑ! Τα νέα κεφτεδάκια λαχανικών (GRÖNSAKSBULLAR) και τα κεφτεδάκια κοτόπουλου (KYCKLINGBULLAR), είναι πλέον διαθέσιμα στο Εστιατόριο ΙΚΕΑ.
Η ΙΚΕΑ συνεχίζει να επικεντρώνεται στο να προσφέρει νόστιμα και οικονομικά πιάτα, διευρύνοντας την ήδη υπάρχουσα ποικιλία, φροντίζοντας παράλληλα να παράγονται με υπεύθυνο τρόπο και με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Τα νέα κεφτεδάκια λαχανικών μοιάζουν με τα κλασικά κεφτεδάκια, αλλά περιέχουν μόνο λαχανικά και αποτελούν μια εξαιρετικά γευστική επιλογή που είναι παράλληλα φιλική προς το περιβάλλον. Συγκεκριμένα, τα κύρια συστατικά τους είναι: κέιλ (λαχανίδα), αρακάς, καλαμπόκι, καρότο, κόκκινη πιπεριά, κρεμμύδι και ρεβίθι. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και ικανοποιούν την ανάγκη για ένα ζεστό πιάτο. Δεν περιέχουν ίχνος κρέατος, ούτε αλλεργιογόνα ή GMO (μη γενετικά τροποποιημένα συστατικά).

4
Αντίστοιχα, τα νέα κεφτεδάκια κοτόπουλου περιέχουν κοτόπουλο, κρεμμύδι, άμυλο πατάτας και πιπερόριζα.
Και τα δύο αποτελούν μια νόστιμη εναλλακτική πρόταση στα «κλασικά» κεφτεδάκια.

Θρεπτική αξία
Κλασικό κεφτεδάκι 250kcal/14g πρωτεΐνη ανά 100g
Κεφτεδάκι κοτόπουλου 126kcal/12g πρωτεΐνη ανά 100g
Κεφτεδάκι λαχανικών 148kcal/9g πρωτεΐνη ανά 100g

Τα νέα πιάτα διατίθενται στο Εστιατόριο ΙΚΕΑ σε 10, 15 και 20 τεμάχια και η τιμή τους διαμορφώνεται ως εξής: 3,15€ τα 10 τεμάχια, 4,25€ τα 15 τεμάχια και 5,35€ τα 20 τεμάχια.

Επίσης, μπορείτε να τα βρείτε και στο Σουηδικό Κατάστημα Τροφίμων ΙΚΕΑ και να απολαύσετε ένα νόστιμο πιάτο στο σπίτι σας.