Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Νέα σειρά προϊοντων για την Σαρακοστή από την Καλλιμάνης

Νέα σειρά προϊοντων για την Σαρακοστή από την Καλλιμάνης

708837d775ccbfb2d84e3a1a54a246a7_XLΤο μυστικό για να νοστιμίσει τα φετινό Σαρακοστιανό τραπέζι αποκάλυψε η εταιρία Καλλιμάνης παρουσιάζοντας τη σειρά Kallimanis Εποχιακά με πέντε νέες θαλασσινές γεύσεις, οι οποίες απαντούν στις διατροφικές ανάγκες της 40ήμερης νηστείας που προηγείται του Πάσχα.

«Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι νέοι και νέες αποφασίζουν να ακολουθήσουν τη νηστεία της Σαρακοστής» αναφέρει η Βασιλική Καλλιμάνη, Πρόεδρος της εταιρίας. «Οι διατροφικές ανάγκες κατά τη διάρκεια της μακράς αυτής περιόδου που μας προετοιμάζει για το Πάσχα είναι αυξημένες. Η λιτή διατροφή, όμως, που ακολουθούσαν οι προηγούμενες γενιές κατά την περίοδο της νηστείας δεν είναι κάτι που μπορεί να υιοθετηθεί εύκολα από τους πολίτες του σήμερα, οι οποίοι κινούνται κάτω από φρενήρεις ρυθμούς, ζουν σε ακραίες συνθήκες άγχους και μάλιστα σε μια ατμόσφαιρα κατά βάση μολυσμένη. Για αυτό και αυτήν την περίοδο τα πιάτα υψηλής διατροφικής αξίας, όπως τα φρέσκα κατεψυγμένα θαλασσινά, είναι εξαιρετικά σημαντικά και απαραίτητα».

Οι πέντε νέες προτάσεις της εταιρίας για θαλασσινές συνταγές που θα εμπλουτίσουν το Σαρακοστιανό τραπέζι περιλαμβάνουν: Καλαμάρι ολόκληρο σε μέγεθος ιδανικό για γέμισμα, Γαρίδα ολόκληρη με κέλυφος για μακαρονάδες, Σουπιά καθαρισμένη σε μέγεθος ιδανικό για φούρνο ή γκριλ, Θράψαλο ολόκληρο για γέμισμα ή γκριλ και Χταπόδι ολόκληρο μεσαίου μεγέθους.

Η σειρά Kallimanis Εποχιακά η οποία έρχεται να προστεθεί ήδη μεγάλη γκάμα θαλασσινών της μάρκας Kallimanis, θα κάνει την εμφάνισή της στα μεγάλα καταστήματα αλυσίδων super market, λίγο πριν την Κ. Δευτέρα και θα είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος της Σαρακοστής.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.