Αρχική InfoTeens Style Νέα σειρά Teens γεμάτη χρώμα και στυλ από την Nef-Nef Homeware

Νέα σειρά Teens γεμάτη χρώμα και στυλ από την Nef-Nef Homeware

κουβερλι-100-microfiber-μονό-gallon-lilac-nef-nefΜουσική, ανεµελιά, σπορ, ταλέντα, µόδα, έρωτας, χαρά, γέλιο, έμπνευση, ζωή! Η νέα σειρά “Teens” της Nef Nef Homeware είναι casual, σε rock ύφος, εκφράζει το ανήσυχο πνεύμα και τη θετική ενέργεια εφήβων.

Ευέλικτη, γεµάτη χρώµα και άποψη, σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το δικό τους, εφηβικό δωµάτιο αλλά και για το πρώτο των φοιτητικών χρόνων. Διατίθεται σε µονό µέγεθος και “teen” τιµές και για έναν ακόµη πιο όµορφο δικό τους κόσµο.

Unsssstitled1. Σετ σεντόνια µονά από 100% βαµβάκι €35, κουβερλί µονό €45, διακοσµητικό µαξιλάρι €7.50, όλα της σειράς “Νο 54”

Untiteeled2. Σετ σεντόνια µονά από 100% βαµβάκι €35 και κουβερλί µονό €45, όλα της σειράς “Tape”

Untitlsssed3. Σετ σεντόνια µονά από 100% βαµβάκι €35 και κουβερλί µονό €45, όλα της σειράς “Tape”

Untitleddddd4. Σετ σεντόνια µονά από 100% βαµβάκι €35, κουβερλί µονό €45, διακοσµητικό µαξιλάρι €7.50, όλα της σειράς “Νο 54”

Untitled 35. Σετ σεντόνια µονά από 100% βαµβάκι €35, κουβερλί µονό €45 και διακοσµητικό µαξιλάρι €7.5, όλα της σειράς “Power”

Uqqqqntitled6. Κουβερλί µονό της σειράς “Gallon”, €25


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.