Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Νέα στάση εργασίας των εκπαιδευτικών αύριο Τετάρτη

Νέα στάση εργασίας των εκπαιδευτικών αύριο Τετάρτη

apergia

Nέα τρίωρη στάση εργασίας, για αύριο Τετάρτη, κήρυξε η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ).

Η στάση εργασίας αρχίζει στις 11.00 και λήγει στις 14.00 για τα πρωινά και από τις 14.00 μέχρι τις 17.00 για τα απογευματινά σχολεία.

Η Ομοσπονδία καλεί τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις απολύσεις στο δημόσιο, που οργανώνεται από την ΑΔΕΔΥ, αύριο στις 12.30  το μεσημέρι, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Σήμερα, Τρίτη, το μεσημέρι, δεκάδες δάσκαλοι και καθηγητές, κατά τη διάρκεια της στάσης που είχε κηρύξει η ΟΛΜΕ, διαδήλωσαν με συνθήματα και πανό έξω από το υπουργείο Παιδείας, ζητώντας λύσεις στα προβλήματα της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.