Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 16χρονης – 25χρονος την εξέδιδε – Πού εστιάζει η έρευνα για να εντοπιστεί

Σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση αρπαγής της 16χρονης , που εξαφανίστηκε από το ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί.

Συναγερμός για την αρπαγή της 16χρονης από το Δαφνί – 25χρονος Ρομά φέρεται να την εξέδιδε

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει έως τώρα η οικογένεια, 25χρονος Ρομά χρησιμοποιούσε την 16χρονη για μικροκλοπές. Ωστόσο το χειρότερο είναι οι εφιαλτικές πληροφορίες που έχουν φτάσει στα αφτιά των συγγενικών προσώπων του κοριτσιού, οι οποίες θέλουν τον άντρα που την άρπαξε μέσα από το Δαφνί, να την εξέδιδε έναντι χρηματικής αμοιβής.

Όπως αναφέρουν πρόσωπα από το περιβάλλον της ανήλικης, η κοπέλα τον ακολουθεί τυφλά.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας της 16χρονης

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 16χρονης, Σωτήρης Βαβαρούτας, μιλάει στο newsit.gr και αναφέρει ότι η 16χρονη είναι ένα κορίτσι που είχε διάφορα προβλήματα, είχε νοσηλευτεί ξανά σε ψυχιατρική κλινική, πριν από ένα χρόνο περίπου, μετά από απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει. Εκεί έκριναν ότι δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα και της έδωσαν εξιτήριο”.

Οι γονείς στη συνέχεια καταγγέλλουν, μέσω του δικηγόρου τους, ότι αφού έβλεπαν ότι το κορίτσι έχει πολλά προβλήματα είχαν απευθυνθεί στις αρχές, αλλά και σε άλλους φορείς “αλλά δεν ασχολήθηκε κανείς”.

Πώς η 16χρονη βρέθηκε στο Δαφνί και πώς απήχθη από εκεί

Η 16χρονη έβγαινε με έναν 25χρονο Ρομά και σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας “έφευγε συνέχεια από το σπίτι, την έβρισκαν οι γονείς της και προσπαθούσαν να την γυρίσουν πίσω. Κάποια στιγμή αυτός την χτύπησε, έγιναν μηνύσεις και τελικά χθες το πρωί οι γονείς κατάφεραν και πήραν μια εισαγγελική παραγγελία, ώστε να νοσηλευτεί η 16χρονη σε κάποια ψυχιατρικό ίδρυμα, ώστε να εξεταστεί, και η κοπέλα μεταφέρθηκε από την Πάτρα, στο Δαφνί”.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο κ. Βαβαρούτας, “οι γιατροί ενημερώθηκαν ότι οι συγκεκριμένοι ρομά ήταν δεδομένο ότι θα πήγαιναν στην Αθήνα και θα δημιουργούσαν θέμα.

Τότε, ο γιατρός είπε στη μητέρα ότι ήδη κάποιοι βρίσκονταν ήδη έξω από το νοσοκομείο, αλλά προσπάθησαν να την καθησυχάσουν λέγοντάς της ότι η έφηβη βρίσκεται στον 1ο όροφο και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι.

Έπειτα η μητέρα επικοινωνούσε με το “Δαφνί”, αλλά δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την κόρη της. Τότε διαπίστωσαν από το Δαφνί ότι οι ρομά είχαν κόψει τα κάγκελα από τον αύλειο χώρο του νοσοκομείου, την πήραν και έφυγαν”.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι δεν ξέρουν λεπτομέρειες “για το πώς έφυγε, δεν ξέρουμε τίποτα”.

Πού εστιάζουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της

Τον 25χρονο ρομά τον γνωρίζει η οικογένεια και όταν η μητέρα είχε πάει κάποια στιγμή εκεί που μένουν και “την είχαν απειλήσει ότι θα τους σκοτώσουν και να μην ξαναπλησιάσουν.

Σήμερα, που έχουν προσπαθήσει να επικοινωνήσουν ξανά μαζί τους, τους απειλούν, πάλι, ότι θα τους σκοτώσουν.

Οι ίδιοι το παραδέχτηκαν κιόλας σήμερα ότι δηλαδή, την 16χρονη την έχει πάρει ο γιος τους”.

Χθες το βράδυ “έγινε πάλι μήνυση για αρπαγή ανηλίκου και οι γονείς την ψάχνουν παντού. Έχουμε πληροφορίες ότι πλέον βρίσκονται εδώ στην Πάτρα” καταλήγει.

Διαβάστε επίσης

Φρίκη στην Πάτρα: Ασελγούσε στην 13χρονη βαφτιστήρα του

Αυτά τα φανταστικά προϊόντα είναι τα μόνα που χρειάζεσαι πραγματικά στις οικογενειακές καλοκαιρινές διακοπές

Δήμος 3Β: Με τη συμμετοχή 260 μαθητών πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο καθαρισμός της Αν.παραλίας Βάρκιζας από τη FairLife L.C.C.