Αρχική Νέα Νέα στοιχεία για το 2χρονο αγόρι που κατασπάραξε αλιγάτορας στη Φλόριντα

Νέα στοιχεία για το 2χρονο αγόρι που κατασπάραξε αλιγάτορας στη Φλόριντα

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση του 2χρονου αγοριού που κατασπάραξε αλιγάτορας στη Walt Disney, πριν από περίπου δύο μήνες στη Φλόριντα, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, με την τελική έκθεση που παρέδωσε η αστυνομία. Από το κείμενο αποδεικνύεται η ηρωική στάση του πατέρα, ο οποίος έθεσε τη ζωή του σε κίνδυνο, προκειμένου να σώσει τον μικρό Λέιν Γκρέιβς.

Πιο συγκεκριμένα, ο 42χρονος πατέρας όχι μόνο δεν κάθισε με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά βούτηξε μέσα στο στόμα του 3 μέτρων αλιγάτορα, προκειμένου να τραβήξει και να σώσει τον γιο του. Όπως αναφέρεται στην έκθεση, ο Ματ Γκρέιβς δέχθηκε επίθεση και από δεύτερο αλιγάτορα, εκτός από εκείνον που είχε σκοτώσει το παιδί του.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, το 2χρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του από το δάγκωμα του αλιγάτορα, ο οποίος του συνέθλιψε τα κόκκαλα. Στην ίδια έκθεση αναφέρθηκε ότι το παιδί δεν έκανε τίποτα για να προκαλέσει το μεγάλο ερπετό και ότι ήταν καθαρά μία επίθεση για φαγητό.

Η Walt Disney δήλωσε ότι κάνει τα πάντα για να κρατήσει μακριά από τις εγκαταστάσεις τους αλιγάτορες, ενώ έχει αιχμαλωτίσει ή σκοτώσει σχεδόν 240 τα τελευταία 10 χρόνια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.